product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Petzl Carabiniera Petzl Ange L Carabiniera Petzl Ange L Carabinierele Ange reprezinta un concept de noua generaţie ca şi punte între carabinierele cu clapeta tradiţionala şi cele cu clapeta din sarma. Combina usurinta utilizarii clapetelor traditionale cu masa redusa a celor din sarma. Tehnologia MonoFil Keylock si profilul H face din Ange o carabiniera de doar 34 g cu un raport greutate/rezistenţă foarte bun. Se adresează în primul rând cataratorilor care îsi doresc sa-si reduca la maxim greutatea echipamentului. Greutatea redusa o face potrivita în turele lungi şi pe traseele de mai multe lungimi iar forma clapetei e mai durabilă decat clapetele de sarma. Nasul carabinierei are o gaură ce permite curatirea acumularilor de pamant, zapada sau alte mizerii. 3106 $45 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Carabiniera Petzl Ange L

Cod produs: M59
Alte produse marca
Petzl
Petzl
Carabinierele Ange reprezinta un concept de noua generaţie ca şi punte între carabinierele cu clapeta tradiţionala şi cele cu clapeta din sarma.
Combina usurinta utilizarii clapetelor traditionale cu masa redusa a celor din sarma.
Tehnologia MonoFil Keylock si profilul H face din Ange o carabiniera de doar 34 g cu un raport greutate/rezistenţă foarte bun.
Se adresează în primul rând cataratorilor care îsi doresc sa-si reduca la maxim greutatea echipamentului.

Greutatea redusa o face potrivita în turele lungi şi pe traseele de mai multe lungimi iar forma clapetei e mai durabilă decat clapetele de sarma.

Nasul carabinierei are o gaură ce permite curatirea acumularilor de pamant, zapada sau alte mizerii.

Culoare: albastru gri
stoc furnizor
45,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 34 g
Material Duraluminiu
Rezistenta axa mare 22 kn
Rezistenta axa mica 7 kn
Rezistenta 22 kN
Rezistenta cu clapeta deschisa 10 kn
Inchidere Fara Siguranta
Deschidere clapeta 26 mm
Tip Asimetrica