product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Petzl Coborator canioning Pirana Petzl Coborator canioning Pirana Petzl Coboratorul Pirana ofera variante multiple de franare si poate fi montat pe coarda fara a-l detasa de ham. Creat pentru a fi utilizat in metodele de coborare specifice canioningului. Detalii: - Trei pozitii diferite de franare ce pot fi selectate inainte de a incepe coborarea - Doi pintenti suplimentari de franare permit ajustarea frecarii in timpul coborarii - O carabiniera cu diametrul de 12 mm (ex: carabiniera asimetrica CT cu siguranta) se fixeaza in gaura mica rezultand astfel un dispozitiv carabiniera/coborator rigid - Ramane atasat sigur pe ham in timpul montarii corzii Specificatii tehnice: A se utiliza cu corzi de diametru cuprins intre 8 si 13 mm Creat pentru coarda simpla Poate fi utilizat si pe corzi duble, dar in functie de diametrul corziilor, anumite pozitii de franare s-ar putea sa nu poata fi folosite. 990 $109 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Coborator canioning Pirana Petzl

Cod produs: D05
Petzl
Coboratorul Pirana ofera variante multiple de franare si poate fi montat pe coarda fara a-l detasa de ham. Creat pentru a fi utilizat in metodele de coborare specifice canioningului.

Detalii:
- Trei pozitii diferite de franare ce pot fi selectate inainte de a incepe coborarea
- Doi pintenti suplimentari de franare permit ajustarea frecarii in timpul coborarii
- O carabiniera cu diametrul de 12 mm (ex: carabiniera asimetrica CT cu siguranta) se fixeaza in gaura mica rezultand astfel un dispozitiv carabiniera/coborator "rigid"
- Ramane atasat sigur pe ham in timpul montarii corzii

Specificatii tehnice:

A se utiliza cu corzi de diametru cuprins intre 8 si 13 mm
Creat pentru coarda simpla
Poate fi utilizat si pe corzi duble, dar in functie de diametrul corziilor, anumite pozitii de franare s-ar putea sa nu poata fi folosite.


Clic aici
stoc furnizor
109,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 90 g
Tip Coboratoare
Poate te intereseaza si ...