product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Edelrid Ham Edelrid Atmosphere Ham Edelrid Atmosphere Atmosphere face parte din noua gama ce foloseste Tehnologia Edelrid 3D-Vent pentru a asigura un nivel ridicat de ventilatie si distributie a greutatii in momentul utilizarii. Tehnologia 3D Vent combina functionalitatea cu designul. Transferul optim de energie peste toate sectiunile hamului este asigurat de natura omogena a cusaturii, precum si de pozitionarea chingii, oferind siguranta si confort.Detalii:catarame de 15 mm pe curea, pentru fixare sigura si confortabilabucle picior 3D, cu insertii elastice în jurul coapselorprotector abraziune pentru o rezistenta sporita4 bucle asimetrice fixe pentru organizare perfecta2 optiuni de prindere pentru suruburile de gheata 4179 $360 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Ham Edelrid Atmosphere

Cod produs:
Alte produse marca
Edelrid
Edelrid
Atmosphere face parte din noua gama ce foloseste Tehnologia Edelrid 3D-Vent pentru a asigura un nivel ridicat de ventilatie si distributie a greutatii in momentul utilizarii.
Tehnologia 3D Vent combina functionalitatea cu designul.
Transferul optim de energie peste toate sectiunile hamului este asigurat de natura omogena a cusaturii, precum si de pozitionarea chingii, oferind siguranta si confort.


Detalii:
  • catarame de 15 mm pe curea, pentru fixare sigura si confortabila
  • bucle picior 3D, cu insertii elastice în jurul coapselor
  • protector abraziune pentru o rezistenta sporita
  • 4 bucle asimetrice fixe pentru organizare perfecta
  • 2 optiuni de prindere pentru suruburile de gheata
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate XS 290 g
Greutate S 295 g
Greutate M 325 g
Greutate L 345 g
Tip Barbati