product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Climbing Technology Coborator Climbing Technology Sparrow Coborator Climbing Technology Sparrow Coborator cu auto-franare pentru lucru in coarda care permite utilizatorului sa coboare in coarda , sa se pozitioneze in coarda si sa urce pe coarda.Caracteristici tehnice :are incorporat un pinten de rupere (A) care ajuta la o coborare mai controlataare un maner multi-functional (D) cu mecanism automat de intoarcere. Prin actionarea manerului, operatorul coboara la o viteza controlata, tinand mana in permanenta pe capatul liber al corzii. Manerul permite oprirea coborarii in pozitia dorita fara a mai fi nevoit sa faci o cheie de blocaj, unde manerul paote fi pus in pozitia de stand-by pentru a prevenii deschiderea accidentala.este echipat cu un sistem de decelerare EBS care se activeaza, diminuand viteza de coborare atunci cand manerul este tras accidental.Utilizarimijloc de legatura reglabil certificat EN 12841:2006-Ccoborator de salvare certificat EN 341:2011-2Aa se utiliza doar cu corzi statice si semi statice certificate EN 1891 type A - Ø 10.5 ÷ 11mm 4387 $750 Alpin Expe Nou la comanda

Coborator Climbing Technology Sparrow

Cod produs: 2D646
Alte produse marca
Climbing Technology
Climbing Technology
Coborator cu auto-franare pentru lucru in coarda care permite utilizatorului sa coboare in coarda , sa se pozitioneze in coarda si sa urce pe coarda.

Caracteristici tehnice :
  • are incorporat un pinten de rupere (A) care ajuta la o coborare mai controlata
  • are un maner multi-functional (D) cu mecanism automat de intoarcere. Prin actionarea manerului, operatorul coboara la o viteza controlata, tinand mana in permanenta pe capatul liber al corzii. Manerul permite oprirea coborarii in pozitia dorita fara a mai fi nevoit sa faci o cheie de blocaj, unde manerul paote fi pus in pozitia de stand-by pentru a prevenii deschiderea accidentala.
  • este echipat cu un sistem de decelerare EBS care se activeaza, diminuand viteza de coborare atunci cand manerul este tras accidental.


Utilizari

  • mijloc de legatura reglabil certificat EN 12841:2006-C
  • coborator de salvare certificat EN 341:2011-2A
  • a se utiliza doar cu corzi statice si semi statice certificate EN 1891 type A - Ø 10.5 ÷ 11mm


Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 540 g