product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !

Set bete de tura Masters Calu Light

Cod produs: CL
Masters

Bat telescopic din seria ultra light compus din trei segmente: ø 18/16/14.   Modelele CALU® sunt realizate dintr-un material tehnic; cu miez de aluminiu 7075, invelit cu tesatura de carbon- compozit, de calitate superioara. Rezistenta la rupere 70 Kg/metru.  Cele doua materiale, aluminiul si  carbonul, sunt perfect integrate. Nu se utilizeaza adeziv, ajungand astfel, la  cea mai mare rezistenta la rupere, pastrand  flexibilitatea ridicata. Asigurand viata lunga batului. Materialul este ecologic, fara metale grele  sau hidrocarburi policiclice aromatice ce se regasesc adesea in carbon. Aluminiul este 100% reciclabil.

 Proiectat special in pereche, avand un bat pentru mana dreapta si unul pentru cea stanga (cu filetare inversa) pentru siguranta sporita. Toate operatiunile  de fabricatie sunt efectuate in Italia.  Recomandat pentru ture sau expeditii montane.

  • Maner din  material Pro Foam.
  • Varf din otel carbid.
  • Dotat cu aparator varf din cauciuc. 
  • Rozete de  55 mm si 85 mm

 

 Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS,  realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la orice soc termic. Acest lucru se datoreaza eficientei si rezistentei materialelor, la temperaturi  sub 0 º( -50ºC, cu mult peste +40 ºC).

Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat,  evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii.  Are garantia de siguranta maxima si  performanta optima.

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
311,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 360 g
Sistem blocare BS (rezistent la temperaturi joase)
Material Compozit de carbon cu aluminiu calit
Diametru tub 14/16/18 mm
Lungime 61-135 cm
Sistem antisoc Nu
Maner Pro Foam (material polifoam dual density) ergonomic,cu cordeluta lata confortabila (reglabil), in caz de urgenta se desprinde automat.
Varf Lung din Otel Carbid. Livrat cu aparator varf din cauciuc
Lungime impachetat 61
Rozeta Doua perechi : mica (55 mm), medie (95 mm ) care se infileteaza pe bat