product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Masters Set bete de tura Masters Summit SP Set bete de tura Masters Summit SP Bate telescopice din seria ultra light, cu maner ergonomic din material antialergic Pro Foam.si Compus din trei segmente ø 16/14/12, fabricat din aluminiu calit 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru ture sau expeditii montane.Detalii: Varf din otel carbid.Curea reglabilaSistem de blocare BS Dotat cu rozeta micasi (55 mm)Lungime 61-135 cmManer Pro FoamRozete cu filet si Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS,si realizata din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la orice soc termic. Acest lucru se datoreaza eficientei si rezistentei materialelor, la temperaturisi sub 0 º, (-50ºC, cu mult peste +40 ºC). Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat,si evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii.si Are garantia de siguranta maxima sisi performanta optima. 4122 $209 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Set bete de tura Masters Summit SP

Cod produs: SS2014
Masters

Bate telescopice din seria ultra light, cu maner ergonomic din material antialergic Pro Foam.  Compus din trei segmente ø 16/14/12, fabricat din aluminiu calit 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru ture sau expeditii montane.

Detalii:

  • Varf din otel carbid.
  • Curea reglabila
  • Sistem de blocare BS
  • Dotat cu rozeta mica  (55 mm)
  • Lungime 61-135 cm
  • Maner Pro Foam
  • Rozete cu filet

 

Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS,  realizata din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la orice soc termic. Acest lucru se datoreaza eficientei si rezistentei materialelor, la temperaturi  sub 0 º, (-50ºC, cu mult peste +40 ºC).

Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat,  evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii.  Are garantia de siguranta maxima si  performanta optima.

Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 210 g
Sistem blocare BS (rezistent la temperaturi joase)
Material Aluminiu 7075 F56
Diametru tub 16/14/12 mm
Lungime 61-135 cm
Sistem antisoc Nu
Maner Pro Foam (dual density), Banda incheietura reglabila
Varf din Otel Carbid
Rozeta cu filet (50 mm)