product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !
Black Diamond Set bete telescopice Black Diamond Trail Set bete telescopice Black Diamond Trail Set bete telescopice din trei segmente, din seria mountain. Se regleaza foarte rapid in functie de inaltime si situatie, cu ajutorul sistemului de blocare FlickLock . Recomandat pentru ture sau expeditii montane. Maner prelungit, din spuma EVA de densitate dubla, ergonomice si foarte aderente. O chinga confortabila, ajustabila, se poate prinde in jurul incheieturii mainii.Varfuri interschimbabile lungi - Tech TipsSistem de ajustare FlickLock™ ce permite ajustarea betelor la lungimea dorita extrem de usor si rapid, chiar si cu manusi. Acesta ofera siguranta si fiabilitate in orice conditii. Nu aluneca, nu se blocheaza, nu ingheata. Segmentele sunt dotate cu scara gradataSe livreaza cu 2 tipuri de rondele – de vara si de iarna (100 mm) 8724 $349 Alpin Expe Nou la comanda

Set bete telescopice Black Diamond Trail

Cod produs: BD112154
Black Diamond

Set bete telescopice din trei segmente, din seria mountain. Se regleaza foarte rapid in functie de inaltime si situatie, cu ajutorul sistemului de blocare FlickLock . Recomandat pentru ture sau expeditii montane.

  • Maner prelungit, din spuma EVA de densitate dubla, ergonomice si foarte aderente. O chinga confortabila, ajustabila, se poate prinde in jurul incheieturii mainii.
  • Varfuri interschimbabile lungi - Tech Tips
  • Sistem de ajustare FlickLock™ ce permite ajustarea betelor la lungimea dorita extrem de usor si rapid, chiar si cu manusi. Acesta ofera siguranta si fiabilitate in orice conditii. Nu aluneca, nu se blocheaza, nu ingheata.
  • Segmentele sunt dotate cu scara gradata
  • Se livreaza cu 2 tipuri de rondele – de vara si de iarna (100 mm)
   Clic aici
   ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
   Disponibilitate: la comanda
   349,00 LEI
   • Caracteristici
   • Comentarii
   Greutate 489 g
   Sistem blocare FlickLock™
   Lungime 64 - 140 cm
   Sistem antisoc Nu
   Maner Spuma EVA
   Varf Otel
   Rozeta Vara + Iarna