product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Optimus Scut antivant Optimus Scut antivant Optimus Ecran antivant usor din aluminiu anodizat cu sistem de prindere tip clip,pentru utilizarea cu arzatoare situate deasupra dozelor de gaz.. Imbunatateste eficienta sobei pe gaz si reduce consumul de gaz.Se potriveste cu toate tipurile de canistre de gaz care respecta standardul EN417 si vase de gatit cu diametrul max. de 13 cm . Compatibil cu vasele de gatit standard si cu cele inalte, cu schimbator de caldura. Usor de impachetat (se potriveste in jurul vasului Optimus Terra Weekend HE ). 7762 $49 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Scut antivant Optimus

Cod produs: 8018907
Alte produse marca
Optimus
Optimus
Ecran antivant usor din aluminiu anodizat cu sistem de prindere tip clip,pentru utilizarea cu arzatoare situate deasupra dozelor de gaz.. Imbunatateste eficienta sobei pe gaz si reduce consumul de gaz.
Se potriveste cu toate tipurile de canistre de gaz care respecta standardul EN417 si vase de gatit cu diametrul max. de 13 cm . Compatibil cu vasele de gatit standard si cu cele inalte, cu schimbator de caldura. Usor de impachetat (se potriveste in jurul vasului Optimus Terra Weekend HE ).
stoc furnizor
49,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Aragaze Camping