product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Expe Incalzitor de maini reutilizabil Vaude Incalzitor de maini reutilizabil Vaude Incalzitor de corp reutilizabil. Pentru activare rupeti pastila metalica din interiorul incalzitorului odata sau de doua ori pentru a incepe procesul de cristalizare. Lichidul din interior va deveni opac si se va solidifica. Acesta se incalzeste pana la 50-55 C, temperatura mentinuta constanta aproximativ o ora in functie de mediul extern. Prin masarea incalzitorului se poate prelungi efectul de caldura. Pentru a reutiliza incalzitorul, puneti-l in apa clocotita pana ce continutul sau redevine lichid. Dupa aceea scoateti incalzitorul si lasati-l sa se raceasca la temperatura camerei. 951 $20 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Incalzitor de maini reutilizabil Vaude

Cod produs: HD04
Expe
Incalzitor de corp reutilizabil.
Pentru activare rupeti pastila metalica din interiorul incalzitorului
odata sau de doua ori pentru a incepe procesul de cristalizare.
Lichidul din interior va deveni opac si se va solidifica. Acesta se incalzeste pana la 50-55
C, temperatura mentinuta constanta aproximativ o ora in functie de mediul extern. Prin masarea incalzitorului se poate prelungi efectul de caldura.
Pentru a reutiliza incalzitorul, puneti-l in apa clocotita pana ce continutul sau redevine lichid. Dupa aceea scoateti incalzitorul si lasati-l sa se raceasca la temperatura camerei.


Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii (1)
Greutate 115 g
Dimensiuni 13x9 cm