product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Katadyn Filtru apa Katadyn Hiker Pro Filtru apa Katadyn Hiker Pro Katadyn Hiker Pro este cel mai bine vandut filtru pe piata outdoor-camping din Statele Unite. Pentru lansarea pe piata Europeana Katadyn a optat pentru culoarea exterioara negru mat (fata de gri-albastru anterior). Hiker Pro este de dimensiuni reduse, cantarind numai 310 gr, dar datorita filtrului de capacitate mare are un debit ridicat (capacitatea de pompare mare). Elimina in siguranta bacterriile, chisturile si sedimentele din apa. Filtrul este foarte usor de curatat pe teren (in calatorii, expeditii, drumetii etc) datorita existentei unui invelis de protejare al cartusului filtrant. Invelisul de protejare extinde deasemena durata de functionare a cartusului filtrant (cu mesa de 0.3 microni din fibra de sticla). Partea interioara din carbon activ elimina gusturile neplacute si mirosurile din apa . Instalarea furtunelor de intrare si iesire a apei este foarte simpla datorita “Quick Connect”. Include: -Prefiltru, Protector de filtru (schimbabil)-2 seturi furtune de conectare rapida “Quick Connect “-adaptor “Easy Fill” pentru sticla si saculet de transport Capacitate (litri): pana la 1150 L, in functie de calitatea apei; Dimensiuni (cm): 7.6 x 16.5 x 6.1 cm Elimina bacterii, protozoare, chisturi, alge, spori si sedimente din apa. Elimina gustul si mirosurile neplacute din apa. Debit (litri): Pana la 1 litru/min Tehnologie: Filtru pompa, cartus filtrant mesa 0.3 microni AntiClogTM din fibra de sticla. Include granule din carbon activ. Greutate: 310 g 3588 $382 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Filtru apa Katadyn Hiker Pro

Cod produs: 8018280
Alte produse marca
Katadyn
Katadyn

Katadyn Hiker Pro este cel mai bine vandut filtru pe piata outdoor-camping din Statele Unite. Pentru lansarea pe piata Europeana Katadyn a optat pentru culoarea exterioara negru mat (fata de gri-albastru anterior). Hiker Pro este de dimensiuni reduse, cantarind numai 310 gr, dar datorita filtrului de capacitate mare are un debit ridicat (capacitatea de pompare mare).


Elimina in siguranta bacterriile, chisturile si sedimentele din apa. Filtrul este foarte usor de curatat pe teren (in calatorii, expeditii, drumetii etc) datorita existentei unui invelis de protejare al cartusului filtrant. Invelisul de protejare extinde deasemena durata de functionare a cartusului filtrant (cu mesa de 0.3 microni din fibra de sticla). Partea interioara din carbon activ elimina gusturile neplacute si mirosurile din apa .
Instalarea furtunelor de intrare si iesire a apei este foarte simpla datorita “Quick Connect”.


Include:

-Prefiltru, Protector de filtru (schimbabil)

-2 seturi furtune de conectare rapida “Quick Connect “

-adaptor “Easy Fill” pentru sticla si saculet de transport


Capacitate (litri): pana la 1150 L, in functie de calitatea apei;
Dimensiuni (cm): 7.6 x 16.5 x 6.1 cm

Elimina bacterii, protozoare, chisturi, alge, spori si sedimente din apa.
Elimina gustul si mirosurile neplacute din apa.
Debit (litri): Pana la 1 litru/min
Tehnologie: Filtru pompa, cartus filtrant mesa 0.3 microni AntiClogTM din fibra de sticla.

Include granule din carbon activ.

Greutate: 310 g

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
382,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Filtru apa