product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Platypus Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L Sticla pliabila Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L - Nu exista sticla mai curata, mai ecologica si mai flexibila decat Platypus SoftBottle. Fiecare varianta vine cu garantia Clean-Taste si este fabricata fara BPA. SoftBottle este ecologic, de asemenea, pentru ca este ultra-reutilizabil, usor, si utilizeaza mai putina energie si materiale.In concluzie, SoftBottle este definitia flexibilitatii. Incape intr-un suport de pahar, un buzunar rotund, un buzunar plat, sau orice mana. Cand este gol, se ruleaza si se se poate baga oriunde din pricina dimensiunilor infirme. Plus, cantareste cu 80% mai putin decat sticlele traditionale de hidratare. 2667 $66 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L

Cod produs: 6947
Alte produse marca
Platypus
Platypus
Sticla pliabila Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L - Nu exista sticla mai curata, mai ecologica si mai flexibila decat Platypus SoftBottle. Fiecare varianta vine cu garantia Clean-Taste si este fabricata fara BPA. SoftBottle este ecologic, de asemenea, pentru ca este ultra-reutilizabil, usor, si utilizeaza mai putina energie si materiale.

In concluzie, SoftBottle este definitia flexibilitatii. Incape intr-un suport de pahar, un buzunar rotund, un buzunar plat, sau orice mana. Cand este gol, se ruleaza si se se poate baga oriunde din pricina dimensiunilor infirme. Plus, cantareste cu 80% mai putin decat sticlele traditionale de hidratare.
Culoare: Blue Grey
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Dimensiuni 15 X 33
Material Nylon / Polyethylene
Volum 1 L
Greutate 35 g
Tip Sticla pliabila