product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !
Platypus Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L Nu exista sticla mai curata, mai ecologica si mai flexibila decat Platypus SoftBottle. Fiecare varianta vine cu garantia Clean-Taste™ si este fabricata fara BPA. SoftBottle este ecologic, de asemenea, pentru că este ultra-reutilizabil, ușor, si utilizează mai puțină energie și materiale.In concluzie, SoftBottle este definitia flexibilitatii. Incape intr-un suport de pahar, un buzunar rotund, un buzunar plat, sau orice mână. Când este gol, se rulează și se se poate baga oriunde din pricina dimensiunilor infirme. Plus, cantareste cu 80% mai puțin decât sticlele traditionale de hidratare. 2667 $66 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Platypus SoftBottle HyperFlow Cap 1 L

Cod produs: 6947
Platypus
Nu exista sticla mai curata, mai ecologica si mai flexibila decat Platypus SoftBottle. Fiecare varianta vine cu garantia Clean-Taste™ si este fabricata fara BPA. SoftBottle este ecologic, de asemenea, pentru că este ultra-reutilizabil, ușor, si utilizează mai puțină energie și materiale.

In concluzie, SoftBottle este definitia flexibilitatii. Incape intr-un suport de pahar, un buzunar rotund, un buzunar plat, sau orice mână. Când este gol, se rulează și se se poate baga oriunde din pricina dimensiunilor infirme. Plus, cantareste cu 80% mai puțin decât sticlele traditionale de hidratare.
Culoare: Blue Grey
Disponibilitate: momentan indisponibil
66,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Dimensiuni 15 X 33
Material Nylon / Polyethylene
Volum 1 L
Greutate 35 g
Tip Sticla pliabila