product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Pinguin Sistem de hidratare Pinguin hidrobag Pro 2 L Sistem de hidratare Pinguin hidrobag Pro 2 L Sistem de hidratare (rezervor+furtun) fabricat din material plastic cu strat interior antibacterian. Rezistent, fara miros sau gust de plastic si Capac mare, care se inchide/deschide cu doar jumatate de rotatie. si Valva blocabila, care se si controleaza cu o singura mana. si Suport pentru furtun, ce se monteaza pe chinga de 20/25 mm. Dotat cu maner pentru manevrare mai usoara. Acest maner ajuta la mentinerea formei rezervorului, chiar si in cazul in care este umplut doar partial. Furtunul este si prevazut cu o valva intermediara care permite indepartarea rezervorului fara a fi si nevoie de a scoate furtunul. si Valva Bite este acoperita cu capac. si Detalii : Rezervor, furtunsi Usor de curatat, orificiu de 78 mmUsor de folositUsor de umplutPastreaza apa proaspata, fara gust de plastic Capacitate 2 l. si 4782 $85 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Sistem de hidratare Pinguin hidrobag Pro 2 L

Cod produs: 8592638338256
Pinguin

Sistem de hidratare (rezervor+furtun) fabricat din material plastic cu strat interior antibacterian. Rezistent, fara miros sau gust de plastic   Capac mare, care se inchide/deschide cu doar jumatate de rotatie.  Valva blocabila, care se  controleaza cu o singura mana.  Suport pentru furtun, ce se monteaza pe chinga de 20/25 mm.

Dotat cu maner pentru manevrare mai usoara. Acest maner ajuta la mentinerea formei rezervorului, chiar si in cazul in care este umplut doar partial. Furtunul este  prevazut cu o valva intermediara care permite indepartarea rezervorului fara a fi  nevoie de a scoate furtunul.  Valva Bite este acoperita cu capac.

 Detalii :

  • Rezervor, furtun 
  • Usor de curatat, orificiu de 78 mm
  • Usor de folosit
  • Usor de umplut
  • Pastreaza apa proaspata, fara gust de plastic
  • Capacitate 2 l.

 

Clic aici
Disponibilitate: momentan indisponibil
85,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Material mPE, Metallocene
Volum 2 L
Tip Sisteme Hidratare