product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 17:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !

Computer de bicicleta cu GPS Edge 810

Cod produs: 010-01063-01
Garmin

Acesta este Avantajul Dvs.

Ecranul tactil al lui Edge 810 este proiectat pentru ciclistul care vrea totul - navigație și capabilitați avansate de antrenament intr-un singur dispozitiv. Ofera caracteristici¹ conectate prin intermediul smartphone-ului, inclusiv urmarirea in direct, partajarea pe retelele de socializare și informatii despre vreme. Edge 810 este compatibil cu hartile detaliate optionale sau cu harțile Ordnance Survey®, astfel incat sa va poata ghida pe traseele de tura, in comutari sau extinderi ale activitaților atunci cand ati putea avea nevoie de harți preincarcate și navigație. Deoarece dispune de GPS, Edge 810 ofera date și capabilitați de navigare precise, oriunde in lume.

Urmariți Fiecare Detaliu

In plus fața de capacitațile de harta, Edge 810 inregistreaza distanța, viteza, urcarea / coborarea, panta și multe altele. Este de asemenea compatibil cu senzorii cu ANT + ™ care masoara ritmul cardiac², viteza / cadenta² și puterea³. Caracteristica profiluri de activitate va permite sa personalizați campurile de date și setarile aparatului in funcție de activitatea de ciclism, cum ar fi cele de asfalt, de munte sau de tura. Comutati profilele cu o simpla atingere a ecranului tactil și aparatul va fi configurat pentru a afișa datele de care aveți nevoie pentru acea cursa.

Conecteaza-te

Edge 810 ofera o suita de caracteristici conectate atunci cand este cuplat cu smartphone-ul (Apple® sau Android ™) și aplicația Garmin Connect Mobile Acest lucru va permite sa obtineti date precise cuprinzatoare despre traseu de la un dispozitiv dedicat, in timp ce economisiti bateria telefonului. Edge urmarește datele și le trimite la telefon, folosind o conexiune Bluetooth. Ramai conectat și partajeaza toate detaliile cursei cu prietenii, familia și persoanele de contact de pe retelele de socializare. Puteți posta o actualizare imediat dupa plimbarea Dvs. sau cursa cu detalii din activitatea Dvs finalizata. Veți crea mesajele Dvs prin intermediul smartphone-ului, și date cursei sunt deja acolo, datorita interfeței cu Garmin Connect Mobile.

Urmarire in Direct

Funcția de urmarire in direct permite prietenilor și familiei sa urmareasca cursele Dvs. și activitațile de antrenament in timp real. Invitati pe cei interesati prin e-mail sau posturi pe retelele de socializare, astfel incat sa poata vizualiza datele direct pe o pagina de urmarire Garmin Connect. Odata ce ei au primit invitatia prin e-mail, ei pot face clic pentru a urmari și a vedea statisticile și locația pe harta.

Vremea

Primiti condițiile meteorologice in timp real, previziuni și alerte direct pe Edge 810 atunci cand este conectat cu smartphone-ul și Garmin Connect Mobile Aceasta caracteristica este utila pentru cursele prelungite și va permite sa pastrați smartphone-ul in condiții de siguranța și uscat, in timp ce datele de vreme de care ai nevoie sunt la indemana.

Transferuri de Date Wireless

Acum puteți stoca instantaneu, partaja și analiza fiecare detaliu a cursei Dvs. Aplicatia Garmin Connect Mobile permite incarcarea unei activitati fara fir realizate de pe dispozitivul Dvs imediat ce ați terminat inregistrarea unei activitați. Dvs alegeti daca activitațile sunt incarcate automat sau manual. Odata ce ati postat cursa Dvs. la Garmin Connect, propriile Dvs. "Conexiuni" le pot vizualiza. Puteți cauta de asemenea curse și antrenamente4, stocate la Garmin Connect, le descarcati in smartphone-ul Dvs, apoi le trimiteti direct la Edge-ul 810 - fara fir. Folosiți cursele și caracteristica Partener Virtual® pentru a concura cu activitațile anterioare in timp real.

Computer de Bicicleta Dedicat

Nu exista altul mai bun care sa te ghideze in timpul cursei. Edge 810 este robust, rezistent la apa și are o viața a bateriei de 17 de ore. Ecranul tactil este ușor de utilizat, chiar și cu manusi și atunci cand este ud. Optiunile de montare includ un suport² de fata pentru o poziționare dreapta și un suport standard cu fixare la rotire un sfert. De asemenea vine cu un pripon pentru a asigura dispozitivul Dvs ca nu se pierde in cazul unei caderi.

¹Cand este conectat cu dispozitivul Dvs. compatibil Android sau Apple.

²Incluse cu unele modele in pachet, vandute separat pentru altele.

³Cand este imperecheat cu un contor de putere compatibil ANT+ de la un tert furnizor.

4 O editie ulterioara a Garmin Connect Mobile va va permite sa explorati și sa descarcati curse și programe de antrenament de la alți utilizatori Garmin Connect.

Pachetul include :

Standard :

  • Suport de ghidon
  • Cablu USB
  • Manual
Clic aici
Varianta:
Disponibilitate: momentan indisponibil
1.739,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Video
Tip GPS
Altimetru barometric Da
Transfer Unitate-la-unitate (comunicare informatii wireless cu unitati similare) Nu
Monitor de puls Da (unele versiuni)
Senzor de viteza bicicleta/cadenţa Da
Senzor calcare Nu
Sincronizare automata (transfera automat datele in computerul Dvs.) Da
Virtual Partner (antrenament cu partener digital virtual) Da
Curse (competitie impotriva unor performante anterioare) Nu
Auto Pause (pune pauza si reporneste cronometrul functie de viteza) Da
Auto Lap (porneste automat o tura noua) Da
Auto Scroll (cicleaza prin paginile de date in timpul antrenamentului) Da
Multi-sport (schimba modul sport la apasarea unui buton) Nu
Antrenamente Avansate (creare de Antrenamente cu anumite performante tinta prestabilite) Da
Alerta de ritm (porneste alarma daca sunt diferente fata de ritmul prestabilit) Da
Alerta de timp/distanta (porneste alarma cand ti-ai atins scopul): nu Da
Alerta cu Vibratii: (posibilitatea de selectare intre alerte cu tonuri si/sau vibratii) Nu
Ecran cu personalizare Da
Calcul calorii arse pe baza de puls Da
Rezistent la socuri Da
Antrenament pe intervale de timp (setare intervale de timp pentru exercitiu si odihna) Da
Efect Antrenament (masoara impactul unei activitati asupra starii generale) Nu
Compatibil masurator de putere (afiseaza date despre putere din masuratoare de putere compatibile ANT+™ de la terti producatori) Da