product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Xtorm Incarcator solar Xtorm Lava Incarcator solar Xtorm Lava Incarcator solar mobil cu panou fotovoltaic incorporat si finisaj negru mat cauciucat. Cu carcasa robusta si panou fotovoltaic de 3.5-W este ideal pentru utilizare outdoor. Acumulatorul incorporat este capabil sa stocheze 4 000 mAh sarcina electrica. In doar 8 ore se poate incarca complet cu razele solare. Deschideti panoul fotovoltaicsi si incepe sa incarce instantaneu. Puteti incarca si de la USB sau retea. Afisajul LCD indica nivelul de incarcare. Lava, incarcatsi complet, va puteti incarca smartphonulsi de mai multe ori. Este conceput pentru mai multe tipuri de dispozitive. Este prevazut cu doua porturi USB in fata si unsi cablu MicroUSB si un cablu USB pentru incarcarea dispozitivului. Cu aceste conectoare puteti incarcasi trei dispozitive simultan. Lava este ideal pentru activitati outdoor sau ture montane. Datorita panourilor fotovoltaice puternice, si acumulatorului puternicsi cu acest incarcator avetisi intotdeauna energie pentrusi dispozitivele mobile. si si si Specificatii: Panou solar: 3.5WattAcumulator: 4000mAh Li-polymerDimensiuni: 9x15x2cmIesire: 1A + 2.1AIntrare: 5V/ 1ATimp de incarcare la razele solare: 8 hTimp de incarcare cu USB: 4 hConectori incluse: Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson,si Mini USB, Micro USB, (Nokia, HTC, Blackberry, etc.), Iesire USB, iPhone/iPod cu cablul USB propriu. Culoare: Neagra 3928 $363 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Incarcator solar Xtorm Lava

Cod produs: SSL
Alte produse marca
Xtorm
Xtorm

Incarcator solar mobil cu panou fotovoltaic incorporat si finisaj negru mat cauciucat. Cu carcasa robusta si panou fotovoltaic de 3.5-W este ideal pentru utilizare outdoor. Acumulatorul incorporat este capabil sa stocheze 4 000 mAh sarcina electrica. In doar 8 ore se poate incarca complet cu razele solare. Deschideti panoul fotovoltaic  si incepe sa incarce instantaneu. Puteti incarca si de la USB sau retea.

Afisajul LCD indica nivelul de incarcare. Lava, incarcat  complet, va puteti incarca smartphonul  de mai multe ori. Este conceput pentru mai multe tipuri de dispozitive.

Este prevazut cu doua porturi USB in fata si un  cablu MicroUSB si un cablu USB pentru incarcarea dispozitivului. Cu aceste conectoare puteti incarca  trei dispozitive simultan.

Lava este ideal pentru activitati outdoor sau ture montane. Datorita panourilor fotovoltaice puternice, si acumulatorului puternic  cu acest incarcator aveti  intotdeauna energie pentru  dispozitivele mobile.

 

 

 Specificatii:

 • Panou solar: 3.5Watt
 • Acumulator: 4000mAh Li-polymer
 • Dimensiuni: 9x15x2cm
 • Iesire: 1A + 2.1A
 • Intrare: 5V/ 1A
 • Timp de incarcare la razele solare: 8 h
 • Timp de incarcare cu USB: 4 h
 • Conectori incluse: Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, Mini USB, Micro USB, (Nokia, HTC, Blackberry, etc.), Iesire USB, iPhone/iPod cu cablul USB propriu.
 • Culoare: Neagra
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
363,00 LEI
 • Caracteristici
 • Comentarii
Greutate 242 g
Dimensiuni 9x15x2cm
Tip Acumulatoare/Incarcatoare