product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Julbo Ochelari Julbo Dust Zebra 2>4 Ochelari Julbo Dust Zebra 2>4 Structura foarte usoara si compacta, cu capacitate de ventilare optima, poate asigura un camp vizula larg perfect pentru activitatile sportive de viteza. NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT). Proiectat pentru: ciclism, ciclism montan, alergare, trail running. Poate fi folosit si pentru: ture montane, drumetii, calatorii, via ferrata.Detalii:clip nazal aderent si confortabil.rama curbata pentru confort maxim.insertii aderente pe brate.ventilare eficienta.vedere panoramica. Lentile: Zebra tratate impotriva aburirii, cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 43% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief. 4988 $350 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Ochelari Julbo Dust Zebra 2>4

Cod produs: 832
Alte produse marca
Julbo
Julbo
Structura foarte usoara si compacta, cu capacitate de ventilare optima, poate asigura un camp vizula larg perfect pentru activitatile sportive de viteza.

NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT).

Proiectat pentru: ciclism, ciclism montan, alergare, trail running.

Poate fi folosit si pentru: ture montane, drumetii, calatorii, via ferrata.

Detalii:

  • clip nazal aderent si confortabil.
  • rama curbata pentru confort maxim.
  • insertii aderente pe brate.
  • ventilare eficienta.
  • vedere panoramica.

Lentile: Zebra tratate impotriva aburirii, cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 43% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief.

Clic aici
Culoare: Black Blue
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Documente atasate
Activitate Alergare si ciclism
Grad Protectie 2>4
Polarizati Nu
Lentile Policarbonat