product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Julbo Ochelari Julbo Explorer Cameleon 4 Ochelari Julbo Explorer Cameleon 4 Ochelari de soare realizati in colaborare cu scoala de catarare din Chamonix, Explorer sunt conceputi special pentru munti inalti si conditii extreme, oferind utilizatorului confort, protectie impotriva razelor UV si sistem de ventilatie anti aburire. NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT). Proiectat pentru: expeditii, munti inalti, catarare la gheata, ture pe ghetari. Poate fi folosit si pentru: ture montane, drumetii.Detalii:sistem de ventilatie.protectii laterale detasabile.brate ajustabile la 360o.model destinat alpinistilor.protectie UV 100%. Lentile: Cameleon Polarizate cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 51% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief. 1278 $475 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Ochelari Julbo Explorer Cameleon 4

Cod produs: 496
Alte produse marca
Julbo
Julbo
Ochelari de soare realizati in colaborare cu scoala de catarare din Chamonix, Explorer sunt conceputi special pentru munti inalti si conditii extreme, oferind utilizatorului confort, protectie impotriva razelor UV si sistem de ventilatie anti aburire.

NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT).

Proiectat pentru: expeditii, munti inalti, catarare la gheata, ture pe ghetari.

Poate fi folosit si pentru: ture montane, drumetii.

Detalii:

  • sistem de ventilatie.
  • protectii laterale detasabile.
  • brate ajustabile la 360o.
  • model destinat alpinistilor.
  • protectie UV 100%.

Lentile: Cameleon Polarizate cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 51% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief.

Clic aici
Culoare: Khaki
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Documente atasate
Greutate 43 g
Activitate Outdoor
Grad Protectie 4
Polarizati Da
Lentile Policarbonat