product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Therm-a-rest Saltea autogonflabila Therm-a-Rest Trail Lite Womens Regular Saltea autogonflabila Therm-a-Rest Trail Lite Womens Regular Salteaua Therm-a-rest Trail Lite pentru femei ofera toate beneficile saltelei Trai Lite Regular, dar se adreseaza in mod special nevoilor de caldura ale unei femeii. Creata cu un plus de izolatie la nivelul pieptului si picoarelor, este cel mai bun compromis intre comfort si bani. Acest design testat de timp include toate calitatile reprezentative ale Therm-a-rest oferind exact confortul de care ai nevoie. Recomandata pentru ture scurte in orice anotimp. Impachetare usoara: la doar 3.5 cm grosime se comprima foarte mult pentru a putea fi carata usor. Calatoreste usor: greutate ideala pentru backpacking sau ture scurte de 2 zile. Confort de lunga durata: poliesterul 150D o face rezistenta si versatila. R-value:4.9(masura a rezistentei materialului la fluxul de caldura; cu cat acest parametru este mai mare cu atat caldura este mai bine retinuta in saltea)Inclusa husa pentru transport 1300 $339 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Saltea autogonflabila Therm-a-Rest Trail Lite Womens Regular

Cod produs: 6423
Alte produse marca
Therm-a-rest
Therm-a-rest
Salteaua Therm-a-rest Trail Lite pentru femei ofera toate beneficile saltelei Trai Lite Regular, dar se adreseaza in mod special nevoilor de caldura ale unei femeii. Creata cu un plus de izolatie la nivelul pieptului si picoarelor, este cel mai bun compromis intre comfort si bani. Acest design testat de timp include toate calitatile reprezentative ale Therm-a-rest oferind exact confortul de care ai nevoie. Recomandata pentru ture scurte in orice anotimp.
  • Impachetare usoara: la doar 3.5 cm grosime se comprima foarte mult pentru a putea fi carata usor.
  • Calatoreste usor: greutate ideala pentru backpacking sau ture scurte de 2 zile.
  • Confort de lunga durata: poliesterul 150D o face rezistenta si versatila.
  • R-value:4.9(masura a rezistentei materialului la fluxul de caldura; cu cat acest parametru este mai mare cu atat caldura este mai bine retinuta in saltea)
  • Inclusa husa pentru transport
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Disponibilitate: momentan indisponibil
339,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
R-value 4.9
Grosime 3,8 cm
Greutate 710 g
Dimensiuni impachetata 28x15 cm
Dimensiuni 51 x 168 cm
Material exterior nylon (poliester 150 D)
Tip spuma Chilli pepper perforata
Umplutura spuma Uretan
Tara de origine SUA
Autogonflabila Da