product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !
Therm-a-rest Saltea Therm-A-Rest Ridge Rest SOlite Regular Saltea Therm-A-Rest Ridge Rest SOlite Regular Therm-a-Rest® RidgeRest® SOLite™ este cea mai populara saltea realizata din polietilena reticulara expandata. Este in oferta Therm-a-Rest® din anul 1986. Prestigioasa revista Backpacker Magazine din Statele Unite ale Americii a clasat aceast produs in categoria echipamentelor cu cel mai bun design realizate vreodata in industria outdoor. Noul model are acum o suprafata reflectorizanta. Caldura provenita de la utilizator incalzeste aerul retinut in zonele adancite de la suprafata saltelei si aerul aflat in porii inchisi din interiorul spumei. Cu un coeficient de izolare mai mare fata de modelul precedent, poate fi folosita si iarna. Confortabila, usor de intretinut si deosebit de rezistenta in timp. 2525 $145 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Saltea Therm-A-Rest Ridge Rest SOlite Regular

Cod produs: 5207
Therm-a-rest
Therm-a-Rest® RidgeRest® SOLite™ este cea mai populara saltea realizata din polietilena reticulara expandata. Este in oferta Therm-a-Rest® din anul 1986. Prestigioasa revista Backpacker Magazine din Statele Unite ale Americii a clasat aceast produs in categoria echipamentelor cu cel mai bun design realizate vreodata in industria outdoor.
  • Noul model are acum o suprafata reflectorizanta.
  • Caldura provenita de la utilizator incalzeste aerul retinut in zonele adancite de la suprafata saltelei si aerul aflat in porii inchisi din interiorul spumei.
  • Cu un coeficient de izolare mai mare fata de modelul precedent, poate fi folosita si iarna.
  • Confortabila, usor de intretinut si deosebit de rezistenta in timp.
Disponibilitate: momentan indisponibil
145,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Video
R-value 2.8
Grosime 1.5 cm
Dimensiuni impachetata 51 x 20 cm
Dimensiuni 51 X 183 cm
Greutate 400 g
Material interior Molded Closed Cell
Tara de origine SUA
Autogonflabila Nu
Poate te intereseaza si ...