product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !

Pantaloni 3/4 Ortovox Merino Rock n Wool Barbati (2014-2015)

Cod produs: 84120
Ortovox
Freeride-ul incepe cu primul strat de îmbracaminte, deoarece acesta este cel care determina daca intregul sistem de îmbracaminte va funcționa cum este de asteptat. Ne-am pus încrederea în lana Merino pentru fiecare strat. Aceasta fibra naturala este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci când temperatura corpului fluctueaza între transpiratii abundente in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci când corpul este în repaus. Lâna Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute .

Ortovox utilizeaza lana Merino 100% pentru intreaga colectie ROCK'N'WOOL . Aceste produse au o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce le face extrem de versatile pe tot parcursul iernii. Aceasta colecte este caracterizata prin modele colorate, caracteristici distractive , croiala larga, și - desigur - prezenta fibrei Merino foarte functionale.

Paradisul natural al Tasmaniei
De altfel, 100 % din lâna Merino din aceasta colectie provine din insula australiana Tasmania. Lâna din acest paradis natural este de înalta calitate, subțire (18 microni), și rezistenta la rupere.

Material :
100 % lâna virgina (Merino 185g/m²) 
Clic aici
Culoare: Black
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii (1)
Greutate material 185 G/M2