product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Ortovox Maieu Ortovox 150 Merino Cool Clean Barbati Maieu Ortovox 150 Merino Cool Clean Barbati Model creat prin simbioza dintre din cel mai fin fir de lana Merino si fibra de celuloza Tencel. Tenccel este o fibra naturala obtinuta din lemn de eucalipt si este produs folosind un proces si un mediu prietenos.Acest mix de fibre este caracterizat prin extra comfort si tripla actiune de racorire.Tencel are umiditate ridicata de 13 %, avand astfel suprafata moale si hydrofilica (capabilitate de a interactiona cu apa). Astfel, este uscat si racoros fara a se simti umed. Un alt avantaj al Tencel-ului vine din capacitatea acestuia de a se racori. Acest efect rezulta din capacitatea acestuia de a retine multa apa si de a se usca repede. Rata de absortie este de 50% si se usuca de 2 ori mai repede decat polyesterul.Fibra de Tencel are o suprafata moale si mai putin iritant decat bumbacul.Deasemenea Tenccel are proprietati antibacteriene, adica nu elibereaza mirosuri neplacute dupa mai multe purtatri daca este aerisit dupa fiecare purtare.Numele fibrei de Tencel este format din tenacitate+celuloza.Material: 50 % lana Merino, 50 % Tencel 9713 $178 Alpin Expe Nou stoc limitat

Maieu Ortovox 150 Merino Cool Clean Barbati

Cod produs: 88012
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox

Model creat prin simbioza dintre din cel mai fin fir de lana Merino si fibra de celuloza Tencel. Tenccel este o fibra naturala obtinuta din lemn de eucalipt si este produs folosind un proces si un mediu prietenos.
Acest mix de fibre este caracterizat prin extra comfort si tripla actiune de racorire.
Tencel are umiditate ridicata de 13 %, avand astfel suprafata moale si hydrofilica (capabilitate de a interactiona cu apa). Astfel, este uscat si racoros fara a se simti umed. Un alt avantaj al Tencel-ului vine din capacitatea acestuia de a se racori. Acest efect rezulta din capacitatea acestuia de a retine multa apa si de a se usca repede. Rata de absortie este de 50% si se usuca de 2 ori mai repede decat polyesterul.
Fibra de Tencel are o suprafata moale si mai putin iritant decat bumbacul.
Deasemenea Tenccel are proprietati antibacteriene, adica nu elibereaza mirosuri neplacute dupa mai multe purtatri daca este aerisit dupa fiecare purtare.
Numele fibrei de Tencel este format din tenacitate+celuloza.

Material: 50 % lana Merino, 50 % Tencel

Clic aici
Culoare: Absolute Green Crazy Orange Strong Blue
Marime:
Disponibilitate: stoc limitat
255,00 LEI
178,50 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Material 50% lana virgina (MERINO) + 50% Lyocell (Tencel)