product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Trekmates Manusi Trekmates Micro Fleece Grippi Manusi Trekmates Micro Fleece Grippi Descriere: Manusisi subtiri dar calduroase din material Micro fleece. Suprafata palmei cu buline antiderapante.si Este foarte comod, va ofer o libertate mare de miscare. Se poate purta impreuna cu alte manusi sau supramanusi.si Recomandat pt. drumetii de iarna,si ski sau snowboard (ca si manusi de baza sau auxiliari). Microfleece-ul este o tesatura care imita lana, a fost fabricata cu scopul de a intrece calitatile lanii naturale, a reusit doar in ce priveste greutatea si confortul.si Nu retine apa, sunt foarte usoare, comode, respirabile,si si se muleaza bine pe mana.si 2204 $74 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Manusi Trekmates Micro Fleece Grippi

Cod produs: STCH8
Alte produse marca
Trekmates
Trekmates

Descriere:

Manusi subtiri dar calduroase din material Micro fleece. Suprafata palmei cu buline antiderapante.  Este foarte comod, va ofer o libertate mare de miscare. Se poate purta impreuna cu alte manusi sau supramanusi.  Recomandat pt. drumetii de iarna,  ski sau snowboard (ca si manusi de baza sau auxiliari).

Microfleece-ul este o tesatura care imita lana, a fost fabricata cu scopul de a intrece calitatile lanii naturale, a reusit doar in ce priveste greutatea si confortul.  Nu retine apa, sunt foarte usoare, comode, respirabile,  si se muleaza bine pe mana. 

Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Manusi