product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
ColdAvenger Masca ColdAvenger Pro Softshell Masca ColdAvenger Pro Softshell Masca fata de inalta performanta, care ofera protectie fetei si cailor respiratorii. Confectionat din material softshell de ultima generatie, un fleece si moale combinat cu exterior hidrorepelent, rezistent la vant si respirabil, care asigura protectie in conditii extreme. Prevazuta cu un dispozitiv de aerisire din polyurethane non-toxic, testat medical, care ajuta la incalzirea si umidificarea aerului respirat. Proiectata cu sistem de inchidere ajustabil. Acest dispozitiv consta intr-o camera de ventilatie tampon intre purtator si mediul exterior, caresi permite o inspiratie completa, dar la expirare retine o mica parte din aerul cald si umed eliminat. Aceasta se va amesteca cu aerul rece la urmatoarea inspiratie. Astfel se formeaza um microclimat cu umiditate si temperatura mai ridicata decat cea ambientala. Studii medicale arata ca un astfel de microclimat este mai sanatos pentru plamani, aerul rece si uscat poate declansa simptome astmatice. Se muleaza perfect, protejeaza, gatul, urechile, si caile respiratorii de aerul rece. Permite respiratie libera in timpul activitatilor outdoor, in timp ce elimina umezeala de pe fata, lasand pielea fetei uscata. Recomandata pentru trail running,si schi, snowboard,si sport activ, pentru cei care petrec mai mult timp in frig. Are beneficiu si asupra celor care au probleme cu caile respiratorii sau au astm si vor sa petreaca mai mult timp in frig. Masca nu se utilizeaza fara cagula, dar cagula este proiectata astfel incat se poate purta si fara masca. si Este compatibila cu ochelari de schi si casti de schi.Nu ingreuneaza respiratia.Ajuta la prevenirea aburirii ochelarilor de schi.Prevazuta cu valva interioara, detasabila, ajustabila.Se spala cu mana cu detergent delicat. 4396 $215 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Masca ColdAvenger Pro Softshell

Cod produs:
Alte produse marca
ColdAvenger
ColdAvenger
Masca fata de inalta performanta, care ofera protectie fetei si cailor respiratorii. Confectionat din material softshell de ultima generatie, un fleece  moale combinat cu exterior hidrorepelent, rezistent la vant si respirabil, care asigura protectie in conditii extreme.

Prevazuta cu un dispozitiv de aerisire din polyurethane non-toxic, testat medical, care ajuta la incalzirea si umidificarea aerului respirat. Proiectata cu sistem de inchidere ajustabil.

Acest dispozitiv consta intr-o camera de ventilatie tampon intre purtator si mediul exterior, care permite o inspiratie completa, dar la expirare retine o mica parte din aerul cald si umed eliminat. Aceasta se va amesteca cu aerul rece la urmatoarea inspiratie. Astfel se formeaza um microclimat cu umiditate si temperatura mai ridicata decat cea ambientala. Studii medicale arata ca un astfel de microclimat este mai sanatos pentru plamani, aerul rece si uscat poate declansa simptome astmatice.

Se muleaza perfect, protejeaza, gatul, urechile, si caile respiratorii de aerul rece. Permite respiratie libera in timpul activitatilor outdoor, in timp ce elimina umezeala de pe fata, lasand pielea fetei uscata.

Recomandata pentru trail running,  schi, snowboard,  sport activ, pentru cei care petrec mai mult timp in frig. Are beneficiu si asupra celor care au probleme cu caile respiratorii sau au astm si vor sa petreaca mai mult timp in frig.

  • Masca nu se utilizeaza fara cagula, dar cagula este proiectata astfel incat se poate purta si fara masca.  
  • Este compatibila cu ochelari de schi si casti de schi.
  • Nu ingreuneaza respiratia.
  • Ajuta la prevenirea aburirii ochelarilor de schi.
  • Prevazuta cu valva interioara, detasabila, ajustabila.
  • Se spala cu mana cu detergent delicat.
Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Video
Material Pro Softshell, 94 % polyester, 6% Spandex Stretch Soft Shell
Marimi Universale
Tip Caciuli / Cagule