product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !

Bluza de corp Ortovox Merino Rock n Wool Femei (2014-2015)

Cod produs:
Ortovox
Freeride-ul începe cu primul strat de îmbrăcăminte, deoarece acesta este cel care determină dacă intregul sistem de îmbrăcăminte va funcționa cum este de asteptat. Ne-am pus încrederea în lâna Merino pentru fiecare strat. Aceasta fibra naturala este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarnă atunci când temperatura corpului fluctuează între transpiratii abundente in timpul perioadelor de activitate si răcire rapida atunci când corpul este în repaus. Lâna Merino are capacitatea unică de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. În acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplăcute .

Ortovox utilizeaza lana Merino 100% pentru intreaga colectie ROCK'N'WOOL . Aceste produse au o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce le face extrem de versatile pe tot parcursul iernii. Aceasta colecte este caracterizată prin modele colorate, caracteristici distractive , croiala larga, și - desigur - prezenta fibrei Merino foarte functionale.

Paradisul natural al Tasmaniei
De altfel, 100 % din lâna Merino din această colectie provine din insula australiana Tasmania. Lâna din acest paradis natural este de înaltă calitate, subțire (18 microni), și rezistentă la rupere.

Material :
100 % lână virgină (Merino 185g/m²)

MARIMI:
Verde: S
Roz: S, M
Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate material 185 G/M2