product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
EuroSchirm Umbrela Euroschirm trekking Swing Handsfree Silver Umbrela Euroschirm trekking Swing Handsfree Silver Umbrela Swing Handsfree se poate atasa cu usurinta pe un rucsac obisnuit cu centura lombara si de piept. Se poate directiona contra vantului si a ploii. Astfel mainile raman libere pentru betele de trekking. Punctul forte al acestei umbrele este axa telescopica, fabricatasi din fibre de sticla, extensibila pana la 1 metru lungime. Printr-o simpla rasucire a manerului se fixeaza pe orice lungime. Model cusi impregnare aluminizata a calotei, va protejeaza impotriva caldurii si a razelor UV.si Factor de protectie UV 50+ UPF. si Fara indoiala avantajulsi principal a acestei umbrele este libertatea mainilor. Se pot manui betele de trekking, pentru a se sprijinii in timpul mersului,si si pentru a lucra pe GPS, pentru a consulta harta etc. Este de asemenea foarte util, impotriva razelor de saore si a ploii in cazul transportului de copii in portababy. Umbrela se poate folosi si ca o umbrela normala de trekking. Utilizarea materialelor de calitate impreuna cu manopera impecabila,si indeplinesc cerintele orcarui drumet exigent.si Livrat cu doua clipsuri ajustabile, care se prindsi cu banda velcro de cele doua bretele ale rucsacului, permitand pozitionarea umbrelei spre stanga sau dreapata, in functie de directia vantului. Snurul elastic de pe manerulsi umbrelei serveste la prindereasi umbrelei pe centura.Maner confortabil din spuma de mare densitate EVA. Calota de 114 cm latime, este suficient de larga, pentru a proteja in orice situatiesi persoana cu rucsacul pe spate. Confectionata din Poliester ripstop, peliculizat cu Teflon ®,si care ofera calitati hidrofobice excelentesi calotei.O alta particularitate estesi greutatea redusa, datorita cadrului fabricat din fibre de sticla.si Cadrul este extrasi flexibil, rezistent la rupere si la coroziune, fiind aproape in totalitate fabricat din material nemetalic. 2715 $363 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Umbrela Euroschirm trekking Swing Handsfree Silver

Cod produs: HS
Alte produse marca
EuroSchirm
EuroSchirm

Umbrela Swing Handsfree se poate atasa cu usurinta pe un rucsac obisnuit cu centura lombara si de piept. Se poate directiona contra vantului si a ploii. Astfel mainile raman libere pentru betele de trekking. Punctul forte al acestei umbrele este axa telescopica, fabricata  din fibre de sticla, extensibila pana la 1 metru lungime. Printr-o simpla rasucire a manerului se fixeaza pe orice lungime.

Model cu  impregnare aluminizata a calotei, va protejeaza impotriva caldurii si a razelor UV.  Factor de protectie UV 50+ UPF.

 

Fara indoiala avantajul  principal a acestei umbrele este libertatea mainilor. Se pot manui betele de trekking, pentru a se sprijinii in timpul mersului,   pentru a lucra pe GPS, pentru a consulta harta etc. Este de asemenea foarte util, impotriva razelor de saore si a ploii in cazul transportului de copii in portababy. Umbrela se poate folosi si ca o umbrela normala de trekking. Utilizarea materialelor de calitate impreuna cu manopera impecabila,  indeplinesc cerintele orcarui drumet exigent. 

  • Livrat cu doua clipsuri ajustabile, care se prind  cu banda velcro de cele doua bretele ale rucsacului, permitand pozitionarea umbrelei spre stanga sau dreapata, in functie de directia vantului.
  • Snurul elastic de pe manerul  umbrelei serveste la prinderea  umbrelei pe centura.
  • Maner confortabil din spuma de mare densitate EVA.
  • Calota de 114 cm latime, este suficient de larga, pentru a proteja in orice situatie  persoana cu rucsacul pe spate. Confectionata din Poliester ripstop, peliculizat cu Teflon ®,  care ofera calitati hidrofobice excelente  calotei.
  • O alta particularitate este  greutatea redusa, datorita cadrului fabricat din fibre de sticla.  Cadrul este extra  flexibil, rezistent la rupere si la coroziune, fiind aproape in totalitate fabricat din material nemetalic.
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Disponibilitate: momentan indisponibil
363,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 371 g
Material 100% poliester impregnat cu Teflon®, suprafata hidrorepelenta, rezistent la razele UV/ fibre de sticla