product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Lomer Bocanci de iarna Lomer Pelmo Men Bocanci de iarna Lomer Pelmo Men Bocanci de tura, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele tratata, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil piciorul chiar si in conditii meteo nefavorabile. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking. si Membrana interioara Sympatex - membrana, ce transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat.Functioneaza totodata pe principii fizice si chimice (unitati hidrofile). Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, membrana Sympatex functioneaza eficient si in conditiisi de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta lasi mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala); in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza. si Detalii: - Rezistenta la apa: 25000 mm. - Material non alergic - Are caracteristici de aerisire excelente, acreditate de Hohenstein Research Institute. (57 milioane de unitati hidrofilice pe cm2). - Material cu o rezistenta mecanica mare (rezistenta mare la uzura, la frecare). - Are un design ergonomic, care confera un confort maximaxim si o stabilitate perfecta gleznei. - Sireturile speciale determina glezna si intregul picior sa fie cat mai bine fixate.si - Limba bocancului este conceputa astfel incat sa se adapteze perfect pe partea inferioara a tibiei, modul lui de fixare ofera control si stabilitate, reducand riscul de a se misca in timpul mersului. - Talpa: Vibram 121P - Brant: detasabil - Talpa inserata: Nylon Antitorsion 5mm - Galosare: RRubber Rand Vibram 2mm -si Material: Nubuck Leather 2,6 / 2,8 mm/ Sympatexsi 1428 $699 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Bocanci de iarna Lomer Pelmo Men

Cod produs: Men
Alte produse marca
Lomer
Lomer

Bocanci de tura, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele tratata, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil piciorul chiar si in conditii meteo nefavorabile. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking.

 Membrana interioara Sympatex - membrana, ce transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat.
Functioneaza totodata pe principii fizice si chimice (unitati hidrofile). Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, membrana Sympatex functioneaza eficient si in conditii  de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta la  mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala); in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza.

 Detalii:

- Rezistenta la apa: 25000 mm.
- Material non alergic
- Are caracteristici de aerisire excelente, acreditate de Hohenstein Research Institute. (57 milioane de unitati hidrofilice pe cm2).
- Material cu o rezistenta mecanica mare (rezistenta mare la uzura, la frecare).
- Are un design ergonomic, care confera un confort maximaxim si o stabilitate perfecta gleznei.
- Sireturile speciale determina glezna si intregul picior sa fie cat mai bine fixate. 
- Limba bocancului este conceputa astfel incat sa se adapteze perfect pe partea inferioara a tibiei, modul lui de fixare ofera control si stabilitate, reducand riscul de a se misca in timpul mersului.
- Talpa: Vibram 121P
- Brant: detasabil
- Talpa inserata: Nylon Antitorsion 5mm
- Galosare: RRubber Rand Vibram 2mm
-  Material: Nubuck Leather 2,6 / 2,8 mm/ Sympatex

 

Clic aici
Culoare: Olive Antracit
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
699,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Tehnologii
Talpa Vibram
Greutate 780 g / bocanc
Membrana Sympatex
Tip Bocanci de iarna
Poate te intereseaza si ...