product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Lomer Bocanci de munte Lomer Tibet Men Bocanci de munte Lomer Tibet Men Bocanci de tura, pentru cei care doresc o pereche de bocanci confortabili. Model fabricat din piele Nubuck, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil chiar si in conditii meteo nefavorabile. Este un model de bocanc recomandat pentru trekking. Are un design ergonomic, care confera un confort maxim si o stabilitate perfecta gleznei.Sireturile speciale determina glezna si intregul picior sa fie cat mai bine fixate.Limba bocancului este conceputa astfel incat sa se adapteze perfect la fluierul piciorului, modul lui de fixare ofera control si stabilitate, reducand riscul de a se misca in timpul mersului. si si Membrana interioara Sympatex -si transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat. Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, Sympatex functioneaza eficient si in conditiisi de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta lasi mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala); in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza. Rezistenta la apa: 25000 mm.Are caracteristici de aerisire excelente, acreditate de Hohenstein Research Institute. (57 milioane de unitati hidrofilice pe cm2).Material cu o rezistenta mecanica mare (rezistenta mare la uzura, la frecare). 3724 $619 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Bocanci de munte Lomer Tibet Men

Cod produs: BLT
Alte produse marca
Lomer
Lomer

Bocanci de tura, pentru cei care doresc o pereche de bocanci confortabili. Model fabricat din piele Nubuck, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil chiar si in conditii meteo nefavorabile. Este un model de bocanc recomandat pentru trekking.

  • Are un design ergonomic, care confera un confort maxim si o stabilitate perfecta gleznei.
  • Sireturile speciale determina glezna si intregul picior sa fie cat mai bine fixate.
  • Limba bocancului este conceputa astfel incat sa se adapteze perfect la fluierul piciorului, modul lui de fixare ofera control si stabilitate, reducand riscul de a se misca in timpul mersului.

 

 Membrana interioara Sympatex -  transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat.

Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, Sympatex functioneaza eficient si in conditii  de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta la  mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala); in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza.

  • Rezistenta la apa: 25000 mm.
  • Are caracteristici de aerisire excelente, acreditate de Hohenstein Research Institute. (57 milioane de unitati hidrofilice pe cm2).
  • Material cu o rezistenta mecanica mare (rezistenta mare la uzura, la frecare).
Clic aici
Culoare: Grey-Baltic Antra-Grey
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Tehnologii
Talpa Vibram
Greutate 650 g / bocanc
Membrana Sympatex
Tip Bocanci de 3 sezoane