product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Lomer Semighete Lomer Badia MXT Men Semighete Lomer Badia MXT Men Semighetele Lomer Badia MXT Men au talpa Vibram Friction prevazuta cu o zona speciala pentru urcar, ce ofera aderenta sigura atat pe traseu cat si pe stanci. Talpa inserata cu PU Heel la calcai absoarbe socurile. Partea superioara este din piele suede cu membrana Mertex. O incaltaminte confortabila si stabila, recomandata pentru trekking, drumetii montane. si Detalii : Are un design ergonomic, care confera confort si stabilitate. Protectie din material rezistent: la varful ghetelor.Partea superioara:si Suede 1,8 mm / NylonInterior:MertexTalpa:si Vibram FrictionBrant: Detasabil,si Felt base/Eva Heel/Microfibrasi Talpa inserata:Micro cu PU HeelProtectie fata:si Rubber Toe Bumper Vibram 2 mmRigiditate:Medium si Membrana interioara Mertex: Membrana hidrofila ce asigura impermeabilitate bocanculuisi si in acelasi timp permite aerisirea naturala a piciorului.si si Bocanci de trekking de 3 sezoane.si Sunt niste bocanci cusi constructie mai solida, talpasi usor rigida, unii dintre ei au bombeul super intarit. Sunt confectionati din piele normala, nubuk sau alte tipuri de piele. Numarul de aerisiri este mai mic pentru a nu permite intrarea apei.si Datorita talpii solide si prinderea deasupra gleznei, acestia sunt recomandati in ture mai lungi, cu rucsac greu pentru a nu solicita glezna si tendoanele aferente. De asemenea, sunt buni in conditii de iarna pe trasee scurte si usoare prin zapada afanata si panta cu inclinatie mica. 4548 $449 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Semighete Lomer Badia MXT Men

Cod produs:
Alte produse marca
Lomer
Lomer

Semighetele Lomer Badia MXT Men au talpa Vibram Friction prevazuta cu o zona speciala pentru urcar, ce ofera aderenta sigura atat pe traseu cat si pe stanci. Talpa inserata cu PU Heel la calcai absoarbe socurile. Partea superioara este din piele suede cu membrana Mertex. O incaltaminte confortabila si stabila, recomandata pentru trekking, drumetii montane.

 Detalii :

 • Are un design ergonomic, care confera confort si stabilitate.
 • Protectie din material rezistent: la varful ghetelor.
 • Partea superioara: Suede 1,8 mm / Nylon
 • Interior:Mertex
 • Talpa: Vibram Friction
 • Brant: Detasabil, Felt base/Eva Heel/Microfibra 
 • Talpa inserata:Micro cu PU Heel
 • Protectie fata: Rubber Toe Bumper Vibram 2 mm
 • Rigiditate:Medium

 

Membrana interioara Mertex: Membrana hidrofila ce asigura impermeabilitate bocancului  si in acelasi timp permite aerisirea naturala a piciorului. 

 

Bocanci de trekking de 3 sezoane.  Sunt niste bocanci cu  constructie mai solida, talpa  usor rigida, unii dintre ei au bombeul super intarit. Sunt confectionati din piele normala, nubuk sau alte tipuri de piele. Numarul de aerisiri este mai mic pentru a nu permite intrarea apei.  Datorita talpii solide si prinderea deasupra gleznei, acestia sunt recomandati in ture mai lungi, cu rucsac greu pentru a nu solicita glezna si tendoanele aferente. De asemenea, sunt buni in conditii de iarna pe trasee scurte si usoare prin zapada afanata si panta cu inclinatie mica.

Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
 • Caracteristici
 • Comentarii
 • Tehnologii
Tip Semighete
Greutate 450 g
Talpa Vibram
Membrana Mertex