product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Lomer Bocanci de iarna Lomer Pelmo Women Bocanci de iarna Lomer Pelmo Women Bocanci de tura, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele tratata, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil piciorul chiar si in conditii meteo nefavorabile. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking. si Membrana interioara Sympatex - membrana, ce transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat.Functioneaza totodata pe principii fizice si chimice (unitati hidrofile). Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, membrana Sympatex functioneaza eficient si in conditiisi de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta lasi mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala); in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza. si Detalii : Rezistenta la apa: 25000 mm.Material non alergic Are caracteristici de aerisire excelente, acreditate de Hohenstein Research Institute. (57 milioane de unitati hidrofilice pe cm2). Material cu o rezistenta mecanica mare (rezistenta mare la uzura, la frecare).Are un design ergonomic, care confera un confort maxim si o stabilitate perfecta gleznei.Sireturile speciale determina glezna si intregul picior sa fie cat mai bine fixate.Galosat imprejur.Limba bocancului este conceputa astfel incat sa se adapteze perfect la fluierul piciorului, modul lui de fixare ofera control si stabilitate, reducand riscul de a se misca in timpul mersului. si 9226 $699 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Bocanci de iarna Lomer Pelmo Women

Cod produs: Women
Alte produse marca
Lomer
Lomer

Bocanci de tura, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele tratata, avand talpa Vibram. Membrana Sympatex asigura mediu uscat, confortabil piciorul chiar si in conditii meteo nefavorabile. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking.

 Membrana interioara Sympatex - membrana, ce transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel incat piciorul tau ramane tot timpul uscat.
Functioneaza totodata pe principii fizice si chimice (unitati hidrofile). Asigura impermeabilitate, respectiv aerisire excelenta in orice conditii de vreme. Comparativ cu membranele clasice, membrana Sympatex functioneaza eficient si in conditii  de umiditate sau, daca exista o diferenta mare de temperatura intre exterior si interior. Membrana Sympatex ajuta la  mentinerea eficienta a temperaturii corpului, in caz de efort fizic deosebit (transporta si evapora o cantitate mai mare de umezeala); in cazul in care utilizatorul este inactiv, membrana se autoregleaza.

 Detalii :

  • Rezistenta la apa: 25000 mm.
  • Material non alergic
  • Are caracteristici de aerisire excelente, acreditate de Hohenstein Research Institute. (57 milioane de unitati hidrofilice pe cm2).
  • Material cu o rezistenta mecanica mare (rezistenta mare la uzura, la frecare).
  • Are un design ergonomic, care confera un confort maxim si o stabilitate perfecta gleznei.
  • Sireturile speciale determina glezna si intregul picior sa fie cat mai bine fixate.
  • Galosat imprejur.
  • Limba bocancului este conceputa astfel incat sa se adapteze perfect la fluierul piciorului, modul lui de fixare ofera control si stabilitate, reducand riscul de a se misca in timpul mersului.

 

Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Talpa Vibram
Membrana Sympatex
Greutate 780 g / bocanc
Tip Bocanci de iarna