product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Deuter Rucsac Deuter Guide 40+ SL Rucsac Deuter Guide 40+ SL Fie că folosiţi aceste rucsacuri ca şi “scaun” pentru a lua gustarea afară, pe zăpadă, fie că îl transformaţi în depozit mobil pentru pioleţi sau ca îl folosiţi ca să transportaţi tot echipamentul de care aveţi nevoie – noile modele Guide de la Deuter nu sunt numai perfect echipate, ci şi pregătite să facă faţă oricărei provocări. Forma zveltă şi designul anatomic, aproape de liniile corpului, conferă control complet la transport , chiar şi pe porţiunile cele mai accidentate sau dificile de parcurs. Centurile lombare Vari Flex ergonomice, flexibile, adaugă libertate de mişcare suplimentară. Detalii: - Sistem Deuter Alpne pentru spate; - Cadrul de aluminiu în formă de X multi-cameral, foarte uşor şi detaşabil; - Lungimea spatelui ajustabilă pentru cei care au înalţimi între 170 – 195cm; - Centura lombară Vari Flex detaşabilă; - Fermoare laterale pentru accesul facil la conţinutul rucsacului; - Eticheta SOS; - Înălţimea capacului poate fi ajustată, compartiment central cu fermoar şi buzunar pentru obiecte de valoare; -si Chingă detaşabilă pentru coardă; - Chingi de compresie care pot fi trase peste mijlocul rucsacului; - Numeroase opţiuni practice pentru ataşare diverse: chingi rezistente pentru ataşarea schiurilor pe laterală; chingi frontale pentru colţari; noul sistem de ataşare colţari; bucle de ataşare pe capac pentru echipament suplimentar; bucle suplimentare de agăţat echipament pe centura din talie; - Buzunar special pentru hainele ude; - Buzunar pentru obiecte de valoare; - Compatibil cu sistem de hidratare; - Suport detaşabil din spumă; - Compartiment la bază cu separator detaşabil. Dimensiuni: 70x33x22 cm MACROLITE - Material din poliamidă cu densitate ridicată, 420Den, oferă rezistenţă considerabilă la abraziune, iar ţesătura este foarte strânsă, consistentă. Căptuşit cu PU/poliuretan. DURATEX-LITE - Material cu densitate de 500Den, robust şi rezistent la abraziune, rupere, deşi este foarte uşor. Este căptuşit cu PU/poliuretan pe partea interioară. 2193 $775 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Rucsac Deuter Guide 40+ SL

Cod produs: 33583
Alte produse marca
Deuter
Deuter
Fie că folosiţi aceste rucsacuri ca şi “scaun” pentru a lua gustarea afară, pe zăpadă, fie că îl transformaţi în depozit mobil pentru pioleţi sau ca îl folosiţi ca să transportaţi tot echipamentul de care aveţi nevoie – noile modele Guide de la Deuter nu sunt numai perfect echipate, ci şi pregătite să facă faţă oricărei provocări.
Forma zveltă şi designul anatomic, aproape de liniile corpului, conferă control complet la transport , chiar şi pe porţiunile cele mai accidentate sau dificile de parcurs.
Centurile lombare Vari Flex ergonomice, flexibile, adaugă libertate de mişcare suplimentară.


Detalii:

- Sistem Deuter Alpne pentru spate;
- Cadrul de aluminiu în formă de X multi-cameral, foarte uşor şi detaşabil;
- Lungimea spatelui ajustabilă pentru cei care au înalţimi între 170 – 195cm;
- Centura lombară Vari Flex detaşabilă;
- Fermoare laterale pentru accesul facil la conţinutul rucsacului;
- Eticheta SOS;
- Înălţimea capacului poate fi ajustată, compartiment central cu fermoar şi buzunar pentru obiecte de valoare;
-  Chingă detaşabilă pentru coardă;
- Chingi de compresie care pot fi trase peste mijlocul rucsacului;
- Numeroase opţiuni practice pentru ataşare diverse: chingi rezistente pentru ataşarea schiurilor pe laterală; chingi frontale pentru colţari; noul sistem de ataşare colţari; bucle de ataşare pe capac pentru echipament suplimentar; bucle suplimentare de agăţat echipament pe centura din talie;
- Buzunar special pentru hainele ude;
- Buzunar pentru obiecte de valoare;
- Compatibil cu sistem de hidratare;
- Suport detaşabil din spumă;
- Compartiment la bază cu separator detaşabil.


Dimensiuni: 70x33x22 cm


MACROLITE - Material din poliamidă cu densitate ridicată, 420Den, oferă rezistenţă considerabilă la abraziune, iar ţesătura este foarte strânsă, consistentă. Căptuşit cu PU/poliuretan.
DURATEX-LITE - Material cu densitate de 500Den, robust şi rezistent la abraziune, rupere, deşi este foarte uşor. Este căptuşit cu PU/poliuretan pe partea interioară.
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
775,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Tehnologii
Material Deuter-Duratex / 330D Micro Rip Pro 6.6
Volum 40 + 8 l
Greutate 1700 g
Tip Alpin
Gen Femei