product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Deuter Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2 Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2 1. Toate rucsacurile pentru transportul copiilor de la Deuter Kid Comfort sunt aprobate TUV si deţin certificate de siguranţă GS. În timpul testelor efectuate de TUV, nu a fost necesară numai dovada că sunt rezistente, că pot transporta încărcături semnificative, că sunt simple de folosit şi comode de transportat, dar şi fiecare etapă a procesului de producţie a fost revizuită. Rucsacul pentru transportul copiilor Kid Confort este recomandat pentru copii care pot sta drept singuri (vârsta aproximativă de 6 luni). Capacitatea maximă, copil plus încărcătură suplimentară, este de 22 kg. 2. Centura pentru copil este securizată în 5 puncte şi oferă o securitate optimă. Este foarte practică la utilizare datorită ajustării simple în lărgime şi buclelor cu coduri de culoare. 3. Scaunul pentru copil este ajustabil în înălţime, ceea ce permite copilului să fie tot timpul în poziţia optimă, indiferent de etapa de creştere în care se află acesta. 4. Adaptarea exactă la lungimea spatelui purtătorului este estenţială pentru fixarea şi poziţionarea perfecta a rucascului pentru transport copii şi deci pentru securitatea transportului. Lungimea spatelui la Kid Confort este uşor de reglat individual datorită sistemului Vari-Quick de la Deuter. 5. Centurile lombare Vari –Flex sunt ergonomice, concave, căptuşite, fixate perfect şi extrem de confortabile. Acestea urmăresc până la cel mai mic detaliu, cu maximă precizie, orice tip de mişcare, de orice grad de complexitate sau dificultate a purtătorului. Astfel, traversarea terenurilor accidentate sau cu grad sporit de dificultate, poate fi realizată fără probleme, fără ca rucsacul pentru copil să pericliteze echilibrul. Rucsacul Kid Comfort II oferă o călătorie la clasa I atât pentru pasager, cât şi pentru purtător! Centurile lombare pivotante Vari Flex de la rucsacul Kid Comfort III livrează confortul optim atunci când se transportă încărcături semnificative. Centurile lombare sunt concave şi ultra-confortabile, fixate perfect, urmează fiecare mişcare a purtătorului cu uşurinţă şi distribuie greutatea egal pe şolduri. Şi pentru că asigură deplină libertate de mişcare, ajută astfel la economisirea resurselor preţioase de energie ale purtătorului. Detalii: - Tetieră foarte bine căptuşită pentru mai mult confort şi siguranţă; - Pernuţe pentru genunchi fixate pe cadru; - Buzunar exterior cu fermoar dedesubt; - Pernă căptuşită detaşabilă, care se poate spăla separat, pentru visele cele mai dulci ale copilului; 1746 $1.139 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2

Cod produs: 36514
Alte produse marca
Deuter
Deuter
1. Toate rucsacurile pentru transportul copiilor de la Deuter Kid Comfort sunt aprobate TUV si deţin certificate de siguranţă GS. În timpul testelor efectuate de TUV, nu a fost necesară numai dovada că sunt rezistente, că pot transporta încărcături semnificative, că sunt simple de folosit şi comode de transportat, dar şi fiecare etapă a procesului de producţie a fost revizuită. Rucsacul pentru transportul copiilor Kid Confort este recomandat pentru copii care pot sta drept singuri (vârsta aproximativă de 6 luni). Capacitatea maximă, copil plus încărcătură suplimentară, este de 22 kg.
2. Centura pentru copil este securizată în 5 puncte şi oferă o securitate optimă. Este foarte practică la utilizare datorită ajustării simple în lărgime şi buclelor cu coduri de culoare.
3. Scaunul pentru copil este ajustabil în înălţime, ceea ce permite copilului să fie tot timpul în poziţia optimă, indiferent de etapa de creştere în care se află acesta.
4. Adaptarea exactă la lungimea spatelui purtătorului este estenţială pentru fixarea şi poziţionarea perfecta a rucascului pentru transport copii şi deci pentru securitatea transportului. Lungimea spatelui la Kid Confort este uşor de reglat individual datorită sistemului Vari-Quick de la Deuter.
5. Centurile lombare Vari –Flex sunt ergonomice, concave, căptuşite, fixate perfect şi extrem de confortabile. Acestea urmăresc până la cel mai mic detaliu, cu maximă precizie, orice tip de mişcare, de orice grad de complexitate sau dificultate a purtătorului. Astfel, traversarea terenurilor accidentate sau cu grad sporit de dificultate, poate fi realizată fără probleme, fără ca rucsacul pentru copil să pericliteze echilibrul.

Rucsacul Kid Comfort II oferă o călătorie la clasa I atât pentru pasager, cât şi pentru purtător!

Centurile lombare pivotante Vari Flex de la rucsacul Kid Comfort III livrează confortul optim atunci când se transportă încărcături semnificative. Centurile lombare sunt concave şi ultra-confortabile, fixate perfect, urmează fiecare mişcare a purtătorului cu uşurinţă şi distribuie greutatea egal pe şolduri. Şi pentru că asigură deplină libertate de mişcare, ajută astfel la economisirea resurselor preţioase de energie ale purtătorului.

Detalii:

- Tetieră foarte bine căptuşită pentru mai mult confort şi siguranţă;
- Pernuţe pentru genunchi fixate pe cadru;
- Buzunar exterior cu fermoar dedesubt;
- Pernă căptuşită detaşabilă, care se poate spăla separat, pentru visele cele mai dulci ale copilului;

Clic aici
Culoare: rosu albastru
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
1.139,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Tehnologii
Material Deuter-Super-Polytex / Macro Lite 210
Volum 16 l
Dimensiuni 72 / 43 / 34 cm
Greutate 3250 g
Tip Transport copii