product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Dynafit Clapari de tura Dynafit Radical CR Man Clapari de tura Dynafit Radical CR Man Un clapar de tura/freetouring care in ciuda sistemului clasic de walk/ski dovedeste ca merita sa faca parte din familia selecta Dynafit: rotatie a gleznei de pana la 60 de grade pe modul walk. Remarcabil!Detalii :Acest allrounder cu 4 bucle, aceeasi flexibilitate bine cunoscuta la Dynafit pe modul walk, progressive flex, sistemul patentatsi Motion-Lock pentru power strap, liner termoformabil este potrivit pentru orice nivel oferind confort la urcare si stabilitate excelenta la coborare. Clapar mai usor cu 4 prinderi nu prea mai gasesti decat la fratii de la Dynafit. 4567 $1.750 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Clapari de tura Dynafit Radical CR Man

Cod produs:
Alte produse marca
Dynafit
Dynafit
Un clapar de tura/freetouring care in ciuda sistemului clasic de walk/ski dovedeste ca merita sa faca parte din familia selecta Dynafit: rotatie a gleznei de pana la 60 de grade pe modul walk. Remarcabil!

Detalii :

Acest allrounder cu 4 bucle, aceeasi flexibilitate bine cunoscuta la Dynafit pe modul walk, progressive flex, sistemul patentat Motion-Lock pentru power strap, liner termoformabil este potrivit pentru orice nivel oferind confort la urcare si stabilitate excelenta la coborare. Clapar mai usor cu 4 prinderi nu prea mai gasesti decat la fratii de la Dynafit.
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Clapari de tura
Greutate 1830g
Talpa Outsole
Rotatie glezna 60 grade
Inchidere 4 puncte de prindere Ultra Lock Strap
Utilizare touring/freetouring
Certificari IFMGA
Legaturi Compatibile Dynafit Quick-Step-In, Standard Touring
Gheata interioara Custom Ready (Termoformabil)