product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
Dynafit Legaturi de tura Dynafit Radical Speed Legaturi de tura Dynafit Radical Speed Legaturi de tura Dynafit Radical SpeedLegatura de tura Dynafit Speed Radical este varianta imbunatatita a celebruei legaturi de tura Dynafit Speed. Modelul combina greutatea usoara cu maximde confort, fiind astfel ideala pentru orice tip de schior de tura.Spatele este preluat de la modelul Radical ST, nefiind nevoie sa mai rotiti legatura de fiecare data cand aveti nevoie sa folositi inaltatoarele. Fata beneficiaza de sistemul Step In Side Towers pentru o mai usoara introducere a claparului in legatura. 4581 $1.519 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Legaturi de tura Dynafit Radical Speed

Cod produs:
Dynafit

Legaturi de tura Dynafit Radical Speed

Legatura de tura Dynafit Speed Radical este varianta imbunatatita a celebruei legaturi de tura Dynafit Speed. Modelul combina greutatea usoara cu maximde confort, fiind astfel ideala pentru orice tip de schior de tura.

Spatele este preluat de la modelul Radical ST, nefiind nevoie sa mai rotiti legatura de fiecare data cand aveti nevoie sa folositi inaltatoarele. Fata beneficiaza de sistemul Step In Side Towers pentru o mai usoara introducere a claparului in legatura.

ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
1.519,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Legaturi de tura
Greutate 370 g
Utilizare Ski running, Ski Touring