product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
REDUCERI DE PANA LA 35 LA SUTA LA ALPINISM SI ESCALADA!
Dynafit Legaturi de tura Dynafit TLT Speed Radical Legaturi de tura Dynafit TLT Speed Radical Legaturile de tura Dynafit TLT Speedsi Radical sunt varianta imbunatatita a celebrei legaturi de tura Dynafit Speed. Modelul combina greutatea usoara cu maxim de confort, fiind astfel ideala pentru orice tip de schior de tura. si Spatele legaturii este preluat de la modelul Radical ST, nefiind nevoie sa mai rotiti legatura de fiecare data cand aveti nevoie sa folositi inaltatoarele. Partea din fata a legaturii beneficiaza de sistemul Step In Side Towers pentru o mai usoara introducere a claparului in legatura. si 4581 $1.520 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Legaturi de tura Dynafit TLT Speed Radical

Cod produs:
Alte produse marca
Dynafit
Dynafit
Legaturile de tura Dynafit TLT Speed Radical sunt varianta imbunatatita a celebrei legaturi de tura Dynafit Speed. Modelul combina greutatea usoara cu maxim de confort, fiind astfel ideala pentru orice tip de schior de tura.
 
Spatele legaturii este preluat de la modelul Radical ST, nefiind nevoie sa mai rotiti legatura de fiecare data cand aveti nevoie sa folositi inaltatoarele. Partea din fata a legaturii beneficiaza de sistemul Step In Side Towers pentru o mai usoara introducere a claparului in legatura.
 
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
1.520,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Legaturi de tura
Greutate 370 g
Utilizare Ski running, Ski Touring