Capsule magneziu GU Roctane Magnesium Plus

159,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 769493102812

Momentan indisponibil

Descriere

Capsulele magneziu GU Roctane Magnesium Plus furnizează micronutrienți esențiali pentru longevitatea și performanța atletică. Vitaminele D și K lucrează împreună pentru a ajuta la promovarea sănătății osoase și cardiovasculare, în timp ce zincul și magneziul ajută la creșterea imunității și susțin recuperarea.

FĂRĂ GLUTEN
FĂRĂ LACTATE
TESTAT PENTRU SUBSTANȚE INTERZISE

CE REPREZINTĂ „PLUSUL” ÎN MAGNESIUM PLUS?
Pe lângă magneziu, GU au inclus trei micronutrienți critici în formulă: vitaminele D3, K2 și zinc. Vitamina D3 este esențială pentru sănătatea oaselor și a mușchilor și joacă un rol în funcția imunitară. Deficiența este asociată cu oase fragile, poroase, slăbiciune musculară și incidență crescută a bolilor respiratorii superioare la sportivi. Vitamina K2 (în special, K2-MK 7, care este considerată cea mai benefică formă a vitaminei) este importantă pentru sănătatea inimii și a oaselor. Zincul este un nutrient „esențial”, ceea ce înseamnă că nu poate fi creat de organism și trebuie obținut prin dietă sau suplimente. Joacă un rol vital în vindecarea rănilor și în funcția imunitară. Deficiența de zinc are ca rezultat o imunitate afectată și este frecventă la sportivi din cauza pierderilor mari de transpirație.

CÂND MAGNEZIU TREBUIE SĂ IAU?
Mulți adulți primesc un aport de magneziu mai mic decât cel recomandat și nici măcar nu își dau seama. Luați capsulele Magnesium Plus zilnic înainte de culcare pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, osoase, musculare și imunitare, promovând în același timp recuperarea după antrenament și longevitatea generală atletică.

Cele de mai sus nu sunt indicatii de servire, produsul se consuma pe propria raspundere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capsule magneziu GU Roctane Magnesium Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *