product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
La Sportiva Pantofi alergare La Sportiva Mutant Pantofi alergare La Sportiva Mutant Pantofi de alergare La Sportiva Mutant - confortabili, agresivi, usori, ideali pentru curse montane, trasee off-road si sky running.La Sportiva Mutant vin echipati cu tehnologia SpyralTongue a limbii pentru o incaltare mai usoara. Tractiunea este asigurata de talpa FriXion.Caracteristici:Integrated Fusiongate Technology - tehnologie de ramforsare a sistemului de sireturi pentru a fi foarte stabil pe picior.Mutant beneficiaza de Tehnologia FriXion XF, cele mai aderente talpi pe care le produce La Sportiva, pe teren alunecos, noroi, grohotis, datorita crampoanelor de distante egale.Fit-ul incredibil al piciorului este garantat de tehnologia FusionGate, cu armaturi de inalta densitate, aplicate prin topire, permitand de asemenea un nivel de aderenta superior, si o stabilitate sporita chiar si pe traverse.Greutate: 303 grameFit : Medium/Lat 10485 $384 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Pantofi alergare La Sportiva Mutant

Cod produs: 26WBR
Alte produse marca
La Sportiva
La Sportiva
Pantofi de alergare La Sportiva Mutant - confortabili, agresivi, usori, ideali pentru curse montane, trasee off-road si sky running.

La Sportiva Mutant vin echipati cu tehnologia SpyralTongue a limbii pentru o incaltare mai usoara. Tractiunea este asigurata de talpa FriXion.

Caracteristici:
  • Integrated Fusiongate Technology - tehnologie de ramforsare a sistemului de sireturi pentru a fi foarte stabil pe picior.
  • Mutant beneficiaza de Tehnologia FriXion XF, cele mai aderente talpi pe care le produce La Sportiva, pe teren alunecos, noroi, grohotis, datorita crampoanelor de distante egale.
  • Fit-ul incredibil al piciorului este garantat de tehnologia FusionGate, cu armaturi de inalta densitate, aplicate prin topire, permitand de asemenea un nivel de aderenta superior, si o stabilitate sporita chiar si pe traverse.
  • Greutate: 303 grame
  • Fit : Medium/Lat
Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)
  • Tehnologii
Talpa FriXion
Talpa interioara Ortholite Mountain Running Ergonomic 4mm
Tip Pantofi alergare
Membrana Nu
Greutate 640 g/ pereche
Poate te intereseaza si ...