product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
Ocun Carabiniera Ocun HMS Condor Twist Carabiniera Ocun HMS Condor Twist Carabiniera Ocun HSM Condor Twist - carabiniera moderna si ergonomica, ce se recomanda a fi folosita indoor, cu o clapeta interioara de sarma, pentru coborare de urgenta sau in rapel.Carabiniera HMS care corespunde noilor standarde in ceea ce priveste siguranta. Este echipata cu o clapeta interioara de sarma care previne carabiniera sa se roteasca. Clapeta din interior se blocheaza in directia corecta, astfel protejand cataratorul in cazul unui accident neasteptat. Noua generatie de carabiniere este conceputa pentru confort si siguranta. 4766 $79 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Carabiniera Ocun HMS Condor Twist

Cod produs: 03549
Alte produse marca
Ocun
Ocun
Carabiniera Ocun HSM Condor Twist - carabiniera moderna si ergonomica, ce se recomanda a fi folosita indoor, cu o clapeta interioara de sarma, pentru coborare de urgenta sau in rapel.
Carabiniera HMS care corespunde noilor standarde in ceea ce priveste siguranta. Este echipata cu o clapeta interioara de sarma care previne carabiniera sa se roteasca. Clapeta din interior se blocheaza in directia corecta, astfel protejand cataratorul in cazul unui accident neasteptat.
Noua generatie de carabiniere este conceputa pentru confort si siguranta.

momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
79,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 90g
Rezistenta axa mare 25 kN
Rezistenta axa mica 7 kN
Rezistenta cu clapeta deschisa 6 kN
Deschidere clapeta 22 mm
Material Duraluminiu
Rezistenta 25 kN
Inchidere Siguranta
Tip HMS
Certificare EN 12275, EN 362
Poate te intereseaza si ...