product
Beal Coarda dinamica Beal Diablo 10.2 mm 60 m Coarda dinamica Beal Diablo 10.2 mm 60 m Coarda Diablo de 10.2 mm este prima coarda dinamica careia i s-a aplicat un tratament UNICORE.Grosimea sa foarte potrivita va seduce majoritatea cataratorilor, insa mantaua sa foarte fina ii va face sa creada ca se catara cu o coarda mult mai fina.Aceasta coarda este pe placul tuturor, putand fi folosita atat pentru catarare cat si pentru asigurare.Tehnologia UNICORE lipeste miezul de teaca, împiedica orice alunecare a tecii. Daca prin frecare teaca se taie, ea nu alunecă, asa cum se întîmpla la o cordă clasica, ci ramîne pe loc, cea ce permite utilizatorului să depăşească zona, urcand sau coborand, dupa caz si cu precautiile necesare.Aceasta coarda face parte din categoria Active Line 4318 $679 Alpin Expe Nou la comanda

Coarda dinamica Beal Diablo 10.2 mm 60 m

Cod produs: BC102D.60.G
Alte produse marca
Beal
Beal
Coarda Diablo de 10.2 mm este prima coarda dinamica careia i s-a aplicat un tratament UNICORE.
Grosimea sa foarte potrivita va seduce majoritatea cataratorilor, insa mantaua sa foarte fina ii va face sa creada ca se catara cu o coarda mult mai fina.
Aceasta coarda este pe placul tuturor, putand fi folosita atat pentru catarare cat si pentru asigurare.
Tehnologia UNICORE lipeste miezul de teaca, împiedica orice alunecare a tecii. Daca prin frecare teaca se taie, ea nu alunecă, asa cum se întîmpla la o cordă clasica, ci ramîne pe loc, cea ce permite utilizatorului să depăşească zona, urcand sau coborand, dupa caz si cu precautiile necesare.

Aceasta coarda face parte din categoria Active Line


Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
679,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Tip Single Rope (Simpla)
Diametru 10.2 mm
Lungime 60 m
Greutate pe metru 64 g
Tratament Nu
Proportie camasa 40 %
Nr. de caderi garantate de Beal (Single Rope) 6
Forta de impact garantata de Beal (Single Rope) 8.3 kn