product
Beal Coarda dinamica Beal Diablo 9.8 mm 50 m Coarda dinamica Beal Diablo 9.8 mm 50 m Coarda Diablo se poate caracteriza foarte usor prin fluiditatea unei corzi fine si durabilitatea unei corzi clasice.si Dupa Diablo 10.2 mm, Beal a scos Diablo 9.8 mm pentru cataratorii mai exigenti.Datorita tecii sale foarte fluide, Beal Diablo este foarte performanta, fiind mult mai usor de folosit decat alte corzi cu diametru mai mic sau mai usoare.Tehnologia UNICORE lipeste miezul de teaca, împiedica orice alunecare a tecii. Daca prin frecare teaca se taie, ea nu alunecă, asa cum se întîmpla la o cordă clasica, ci ramîne pe loc, cea ce permite utilizatorului să depăşească zona, urcand sau coborand, dupa caz si cu precautiile necesare.Puncte tari : -ramane compacta-rezistenta mare la abraziune -usor de asiguratUtilizatori:Pentru cataratorii experimentati Aceasta coarda face parte din categoria Active Line 3257 $569 Alpin Expe Nou la comanda

Coarda dinamica Beal Diablo 9.8 mm 50 m

Cod produs: BC098D.50.R
Alte produse marca
Beal
Beal
Coarda Diablo se poate caracteriza foarte usor prin fluiditatea unei corzi fine si durabilitatea unei corzi clasice.
 Dupa Diablo 10.2 mm, Beal a scos Diablo 9.8 mm pentru cataratorii mai exigenti.
Datorita tecii sale foarte fluide, Beal Diablo este foarte performanta, fiind mult mai usor de folosit decat alte corzi cu diametru mai mic sau mai usoare.
Tehnologia UNICORE lipeste miezul de teaca, împiedica orice alunecare a tecii. Daca prin frecare teaca se taie, ea nu alunecă, asa cum se întîmpla la o cordă clasica, ci ramîne pe loc, cea ce permite utilizatorului să depăşească zona, urcand sau coborand, dupa caz si cu precautiile necesare.
Puncte tari :
-ramane compacta
-rezistenta mare la abraziune
-usor de asigurat

Utilizatori:
Pentru cataratorii experimentati


Aceasta coarda face parte din categoria Active Line

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
569,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Tip Single Rope (Simpla)
Diametru 9.8 mm
Lungime 50 m
Greutate pe metru 61 g
Tratament Nu
Proportie camasa 38 %
Nr. de caderi garantate de Beal (Single Rope) 5
Forta de impact garantata de Beal (Single Rope) 8.2 kn
Poate te intereseaza si ...