product
Beal Coarda dinamica Beal Diablo 9.8 mm 60 m Coarda dinamica Beal Diablo 9.8 mm 60 m Coarda Diablo se poate caracteriza foarte usor prin fluiditatea unei corzi fine si durabilitatea unei corzi clasice.Dupa Diablo 10,2 mm, Beal a produs Diablo 9,8 mm pentru cataratorii mai exigenti.Datorita tecii sale foarte fluide, Beal Diablo este foarte performanta, fiind mult mai usor de folosit decat alte corzi cu diametru mai mic sau mai usoare.Tehnologia UNICORE lipeste miezul de teaca, împiedica orice alunecare a tecii. Daca prin frecare teaca se taie, ea nu alunecă, asa cum se întîmpla la o cordă clasica, ci ramîne pe loc, cea ce permite utilizatorului să depăşească zona, urcand sau coborand, dupa caz si cu precautiile necesare.Puncte tari : -ramane compacta-rezistenta mare la abraziunesi -usor de asigurat Utilizatori:Pentru cataratorii experimentati Aceasta coarda face parte din categoria Active Line 4316 $679 Alpin Expe Nou la comanda

Coarda dinamica Beal Diablo 9.8 mm 60 m

Cod produs: BC098D.60.R
Alte produse marca
Beal
Beal
Coarda Diablo se poate caracteriza foarte usor prin fluiditatea unei corzi fine si durabilitatea unei corzi clasice.
Dupa Diablo 10,2 mm, Beal a produs Diablo 9,8 mm pentru cataratorii mai exigenti.
Datorita tecii sale foarte fluide, Beal Diablo este foarte performanta, fiind mult mai usor de folosit decat alte corzi cu diametru mai mic sau mai usoare.
Tehnologia UNICORE lipeste miezul de teaca, împiedica orice alunecare a tecii. Daca prin frecare teaca se taie, ea nu alunecă, asa cum se întîmpla la o cordă clasica, ci ramîne pe loc, cea ce permite utilizatorului să depăşească zona, urcand sau coborand, dupa caz si cu precautiile necesare.
Puncte tari :
-ramane compacta
-rezistenta mare la abraziune
 -usor de asigurat

Utilizatori:
Pentru cataratorii experimentati


Aceasta coarda face parte din categoria Active Line


Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
679,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Tratament Nu
Diametru 9.8 mm
Lungime 60 m
Greutate pe metru 61 g
Tip Single Rope (Simpla)
Proportie camasa 38 %
Nr. de caderi garantate de Beal (Single Rope) 5
Forta de impact garantata de Beal (Single Rope) 8.2 kN