product
Petzl Coborator canioning Petzl Pirana Coborator canioning Petzl Pirana Coboratorul Pirana ofera variante multiple de franare si poate fi montat pe coarda fara a-l detasa de ham. Creat pentru a fi utilizat in metodele de coborare specifice canioningului.Detalii:si - Trei pozitii diferite de franare ce pot fi selectate inainte de a incepe coborarea. - Doi pintenti suplimentari de franare permit ajustarea frecarii in timpul coborarii. - O carabiniera cu diametrul de 12 mm (ex: carabiniera Pillar SG) se fixeaza in gaura mica rezultand astfel un dispozitiv carabiniera/coborator rigid. - Ramane atasat sigur pe ham in timpul montarii corzii.Specificatii tehnice: A se utiliza cu corzi de diametru cuprins intre 8 si 13 mm. Creat pentru coarda simpla. Poate fi utilizat si pe corzi duble, dar in functie de diametrul corziilor, anumite pozitii de franare s-ar putea sa nu poata fi folosite. 990 $119 Alpin Expe Nou stoc limitat

Coborator canioning Petzl Pirana

Cod produs: D05
Alte produse marca
Petzl
Petzl
Coboratorul Pirana ofera variante multiple de franare si poate fi montat pe coarda fara a-l detasa de ham. Creat pentru a fi utilizat in metodele de coborare specifice canioningului.
Detalii:
 - Trei pozitii diferite de franare ce pot fi selectate inainte de a incepe coborarea.
- Doi pintenti suplimentari de franare permit ajustarea frecarii in timpul coborarii.
- O carabiniera cu diametrul de 12 mm (ex: carabiniera Pillar SG) se fixeaza in gaura mica rezultand astfel un dispozitiv carabiniera/coborator "rigid".
- Ramane atasat sigur pe ham in timpul montarii corzii.
Specificatii tehnice:
A se utiliza cu corzi de diametru cuprins intre 8 si 13 mm.
Creat pentru coarda simpla.
Poate fi utilizat si pe corzi duble, dar in functie de diametrul corziilor, anumite pozitii de franare s-ar putea sa nu poata fi folosite.


Clic aici
Disponibilitate: stoc limitat
Garantie: 3 ani
119,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Documente atasate
Greutate 90 g
Garantie 3 ani
Tip Coboratoare
Poate te intereseaza si ...