product
Camp Dispozitiv asigurare Camp Matik Dispozitiv asigurare Camp Matik Un dispozitiv revolutionar pentru asigurare si rapel, cu un sistem de franare ce ofera o siguranta si un control fara precedent.. Cama este conceputa pentru a actiona gradual, reducand astfel forta de impact a unei caderi si uzura corzii. Sistemul anti-panica brevetat blocheaza automata coarda daca utilizatorul pierde controlul coborarii. Un maner dublu articulat si un ghidaj optim al corzii fac coborarea cursiva si sigura. Designul nu permite acrosarea carabinierei daca dispozitivul nu este complet inchis. Gaura larga permite rotirea carabinierei cu siguranta. Corpul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminiu forjat la cald, iar cama si celelalte componente care vin in contact cu coarda sunt din otel inoxidabil. Pentru cozi dinamice folosite la simplu si cu diametre cuprinse intre 8,6 si 10,2 mm.Certificat CE si UIAA. 4237 $429 Alpin Expe Nou la comanda

Dispozitiv asigurare Camp Matik

Cod produs: 1041
Alte produse marca
Camp
Camp
Un dispozitiv revolutionar pentru asigurare si rapel, cu un sistem de franare ce ofera o siguranta si un control fara precedent..
Cama este conceputa pentru a actiona gradual, reducand astfel forta de impact a unei caderi si uzura corzii.
Sistemul anti-panica brevetat blocheaza automata coarda daca utilizatorul pierde controlul coborarii.
Un maner dublu articulat si un ghidaj optim al corzii fac coborarea cursiva si sigura.
Designul nu permite acrosarea carabinierei daca dispozitivul nu este complet inchis.
Gaura larga permite rotirea carabinierei cu siguranta.
Corpul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminiu forjat la cald, iar cama si celelalte componente care vin in contact cu coarda sunt din otel inoxidabil.
Pentru cozi dinamice folosite la simplu si cu diametre cuprinse intre 8,6 si 10,2 mm.

Certificat CE si UIAA.

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
429,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Greutate 276 g
Tip Dispozitive asigurare