product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
Petzl Ham alpinism si escalada Petzl Hirundos Ham alpinism si escalada Petzl Hirundos Tehnologia constructiei cadrului este împinsa la maxim. Hirundos este un ham foarte usor si compact pentru performanta maxima datorita tehnologiei FUSERFRAME.Acest ham este echipat cu 4 bucle pentru distribuirea optima a echipamentului, si beneficiaza de bucla DOUBLEBACK HD pentru ajustare rapida si usoara.Detalii :Designul ergonomic asi tehnologiei FUSERFRAME ofera o distributie egala a greutatii, minimizand punctele de presiunePlasele tesute pe interior din poliester elimină eficient umezeala pentru un confort îmbunătățit și accelerează uscarea în condiții de umezeală.Centura este compacta si usoara datorita spumei subtireSpuma perforata cu celule închise pe centura de talie și buclele de picior intensifica aerisirea.Nu are nici un punct de compresie sau zone de frecare pe centura deoarece nu exista cusaturi incrucisateMaterialul este fuzionat cu spuma pentru a asigura greutatea in hamCataramele DoubleBack sunt pre-filetate și pot fi adaptate rapid cu o singură tragere, asigurand închiderea corectă.4 bucle pentru echipament: 2 bucle rigide in fata pentru echipament, 2 bucle flexibile in spate pentru a evita crearea punctelor de presiuni cu un rucsac2 suporturi integrate pentru CARITOOLPuncte de legatura ranforsate pentru durabilitate sporită.Buclele elastice pe picior se pot extinde destul de mult pentru a se potrivi, în acelasi timp ramanand nemiscate pe coapse.Bucle de echipamente rigide, inclinate pentru un acces facil la echipament; buclele spate flexibile nu incurca în timpul purtarii.Curele bucla picior elastic detasabileMateriale: - Poliester de inalta rezistenta- Polietilenă / spumă EVA- Spuma cu celule închise perforate- Plasa tesuta din poliester 3D- plasă mono-filament foarte rezistenta 1864 $385 Alpin Expe Nou la comanda

Ham alpinism si escalada Petzl Hirundos

Cod produs: C36AO
Alte produse marca
Petzl
Petzl

Tehnologia constructiei cadrului este împinsa la maxim. Hirundos este un ham foarte usor si compact pentru performanta maxima datorita tehnologiei FUSERFRAME.
Acest ham este echipat cu 4 bucle pentru distribuirea optima a echipamentului, si beneficiaza de bucla DOUBLEBACK HD pentru ajustare rapida si usoara.

Detalii :
 • Designul ergonomic a  tehnologiei FUSERFRAME ofera o distributie egala a greutatii, minimizand punctele de presiune
 • Plasele tesute pe interior din poliester elimină eficient umezeala pentru un confort îmbunătățit și accelerează uscarea în condiții de umezeală.
 • Centura este compacta si usoara datorita spumei subtire
 • Spuma perforata cu celule închise pe centura de talie și buclele de picior intensifica aerisirea.
 • Nu are nici un punct de compresie sau zone de frecare pe centura deoarece nu exista cusaturi incrucisate
 • Materialul este fuzionat cu spuma pentru a asigura greutatea in ham
 • Cataramele DoubleBack sunt pre-filetate și pot fi adaptate rapid cu o singură tragere, asigurand închiderea corectă.
 • 4 bucle pentru echipament: 2 bucle rigide in fata pentru echipament, 2 bucle flexibile in spate pentru a evita crearea punctelor de presiuni cu un rucsac
 • 2 suporturi integrate pentru CARITOOL
 • Puncte de legatura ranforsate pentru durabilitate sporită.
 • Buclele elastice pe picior se pot extinde destul de mult pentru a se potrivi, în acelasi timp ramanand nemiscate pe coapse.
 • Bucle de echipamente rigide, inclinate pentru un acces facil la echipament; buclele spate flexibile nu incurca în timpul purtarii.
 • Curele bucla picior elastic detasabile
Materiale:
- Poliester de inalta rezistenta
- Polietilenă / spumă EVA
- Spuma cu celule închise perforate
- Plasa tesuta din poliester 3D
- plasă mono-filament foarte rezistenta

Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
Garantie: 3 ani
385,00 LEI
 • Caracteristici
 • Review-uri (1)
 • Documente atasate
Greutate XS 260 g
Greutate S 280 g
Greutate M 300 g
Greutate L 320 g
Greutate 340 g
Tip Barbati
Certificare EN 12277, UIAA
Garantie 3 ani
Poate te intereseaza si ...