Reduceri!

Lonja Via Ferrata Edelrid Cable Comfort Tri

Prețul inițial a fost: 725,00 lei.Prețul curent este: 655,00 lei.

În stocEAN: 4028545193465

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Lonja Via Ferrata Edelrid Cable Comfort Tri ridică standardul atât în ceea ce privește manipularea, cât și distracția, datorită articulației pivotante cu trei îmbinări. Aceasta adaugă flexibilitate suplimentară, oferind astfel libertate maximă de mișcare. Brațele elastice, înguste, realizate din HMPE de înaltă rezistență și rezistent la uzură, mențin greutatea totală scăzută. Carabinierele testate One-Touch II sunt plăcute la atingere, ușor de utilizat datorită deschiderii mari și previn prinderea degetelor între cablu și clapetă. Lungimea scurtă de suspendare simplifică de asemenea manipularea.

Greutate: 532 g
Bucla de odihnă situată direct la dispozitivul de frânare
Chinga elastică menține carabinierele aproape de mână
Carabinierele optimizate OneTouch II previn prinderea degetelor între clapetă și cablul de oțel
Absorbitorul de energie conform cu EN 958: 2017: forță de impact redusă pentru toate clasele de greutate
Pivotul cu 3 articulații previne răsucirea și oferă libertate de mișcare
Brațe subțiri, ușoare și elastice realizate din HMPE

Setul de via ferrata este proiectat să respecte standardele stricte ale industriei, asigurând siguranță și performanță pentru utilizatori.

Certificări:
EN 958: Specificații pentru absorbitoarele de energie utilizate în via ferrata, garantând că acestea reduc forța de impact într-un mod eficient pentru toate clasele de greutate.
EN 12275: Standard pentru carabiniere, asigurând că acestea sunt suficient de robuste și sigure pentru utilizarea în alpinism și escaladă.

40 – 120 kg: Acest set este testat și optimizat pentru o gamă largă de greutăți, asigurând că performanța și siguranța sunt menținute pentru majoritatea utilizatorilor adulți.

Aceste caracteristici fac lonja de via ferrata ideală pentru oricine, de la începători până la alpiniști experimentați, căutând un echipament de încredere pentru trasee montane echipate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lonja Via Ferrata Edelrid Cable Comfort Tri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *