product

Beal Coarda semi-statica Beal Raider 11 mm Coarda semi-statica Beal Raider 11 mm Coarda semi-statica creata special pentru coborari rapide din elicopter de catre fortele speciale. Stratul de aramida nu se topeste, chiar daca este in contact cu metal supraincalzit din cauza coborarii. ATENTIE!!! Corzile Raider au un strat de aramida, ce necesita urmatoarele precautii: sa fie folosita doar de persoane competentea se interzice folosirea dupa o perioada maxima de 2 ani de folosire, datorita slabei rezistente a Aramidei la Ultra Violete, si slabirea rezistentei in urma indoirilor repetatedepozitarea corzii intr-un sac pentru corzi pentru a evita contactul cu luminaa se inspecta vizual, amanuntit, inainte de fiecare utilizare, deoarece Aramida este mai sensibila la abraziune decat alte fibre.Certificari: CE, EN1891. si 309 $28 Alpin Expe Nou la comanda

Coarda semi-statica Beal Raider 11 mm

Cod produs: CSTR11
Alte produse marca
Beal
Beal
Coarda semi-statica creata special pentru coborari rapide din elicopter de catre fortele speciale. Stratul de aramida nu se topeste, chiar daca este in contact cu metal supraincalzit din cauza coborarii.

ATENTIE!!!
Corzile Raider au un strat de aramida, ce necesita urmatoarele precautii:
  • sa fie folosita doar de persoane competente
  • a se interzice folosirea dupa o perioada maxima de 2 ani de folosire, datorita slabei rezistente a Aramidei la Ultra Violete, si slabirea rezistentei in urma indoirilor repetate
  • depozitarea corzii intr-un sac pentru corzi pentru a evita contactul cu lumina
  • a se inspecta vizual, amanuntit, inainte de fiecare utilizare, deoarece Aramida este mai sensibila la abraziune decat alte fibre.

Certificari:

CE, EN1891.
 
Clic aici
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
Garantie: 3 ani
28,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate pe metru 81 g
Procentajul tecii 41%
Rezistenta statica 2600 kg
Tip Corzi si Accesorii
Garantie 3 ani
Certificari CE EN 1891