article

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei

Black Friday 2019

Black Friday este cea mai asteptata perioada de cumparaturi a anului. Profita acum de reducerile AlpinExpe, si echipeaza-te de aventura!

Promotia de Black Friday se desfasoara din 15 pana in 17 noiembrie, startul fiind vineri, 15 noiembrie, la orele diminetii.

Comenzile vor fi procesate in ordine cronologica.

Veti primi un email prin care vi se va confirma receptia comenzii in sistemul AlpinExpe (verificati si Spam-ul).

Acest email nu reprezinta confirmarea comenzii, este doar o copie a comenzii plasate. Daca observati discrepante intre copia comenzii si ce doreati / credeati ca ati comandat, va rugam sa ne semnalati de urgenta acest lucru pe mail: contact@alpinexpe.ro

Comanda va fi considerata finalizata doar dupa confirmarea acesteia de catre un reprezentant AlpinExpe printr-un mail de confirmare.

Datorita fluxului mare de comenzi in aceasta perioada, exista posibilitatea neconcordantelor intre stocul prezentat pe pagina produsului, si stocul fizic.

Oferta de reduceri de Black Friday nu poate fi cumulata cu alte discounturi sau cupoane de reducere( de exemplu cuponul de reducere pentru abonarea la newsletter, de 5% - acesta va putea fi folosit la o comanda ulterioara, chiar daca nu va mai fi prima comanda plasata pe alpinexpe.ro)

Pe perioada desfasurarii campaniei de Black Friday, nu vom prelua comenzi telefonice!

In aceasta perioada linia telefonica va fi suprasolicitata, prin urmare va rugam sa ne contactati telefonic DOAR pentru urgente. Pentru orice alte informatii va rugam consultati site-ul sau ne puteti contacta pe chat pe site sau Facebook sau la adresa de mail contact@alpinexpe.ro

De retinut ca in aceasta perioada toate firmele de curierat vor fi extrem de aglomerate, astfel estimam prelungirea termenelor de livrare cu pana la 4-5 zile.