article

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei

Dropshipping Black Diamond

ACUM POTI COMANDA ORICE PRODUS DIN GAMA BLACK DIAMOND (https://www.blackdiamondequipment.com/), CU LIVRARE IN MAXIM 10 ZILE, LA PRETURILE* AFISATE PE SITE-UL OFICIAL – SERVICIU OFERIT IN ROMANIA EXCLUSIV DE ALPIN EXPE, DOAR PE PERIOADA STARII DE URGENTA.

*preturile sunt cele afisate pe site-ul Black Diamond la data plasarii comenzii (daca sunt preturi reduse, sunt valabile preturile reduse), calculate la cursul BNR din data facturarii.
Procedura de plasare si procesare a comenzii pentru produse disponibile pe site-ul Black Diamond (https://www.blackdiamondequipment.com/):

1.Completeaza formularul de mai jos cu toate datele solicitate.
2.Dupa ce vom procesa comanda, iti vom trimite confirmarea comenzii si un link de plata pe email pentru a efectua online plata cu cardul
3.Dupa efectuarea platii, vom transmite comanda catre Black Diamond, care va expedia coletul prin curier rapid (DHL sau UPS), cu livrare direct la usa ta (adresa din formular). Termenul de livrare al comenzii este de maxim 10 zile lucratoare.

Pentru a procesa comanda, avem nevoie de urmatoarele informatii:

Date personale - Nume si prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare

Informatii produse - Linkul produsului de pe site-ul Black Diamond (https://www.blackdiamondequipment.com/), numele produsului, codul produsului (Item#, apare in stanga paginii produsului sub titlu), optiunile produsului (culoare, marime, etc.)

Informatii generale :

Preturile sunt cele afisate pe site-ul Black Diamond la data plasarii comenzii (daca sunt preturi reduse, sunt valabile preturile reduse), calculate la cursul BNR din data facturarii.

Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim 499 Lei, Pentru comenzile cu valoare sub 499 Lei transportul este 59 Lei.

Coletul este expediat de la depozitul Black Diamond din Austria.

Dupa expedierea comenzii, iti vom trimite un cod de urmarire a coletului, pentru a fi in permanenta informat de statusul comenzii tale.

Orice nelamurire sau problema intampinata (garantie produs, retur, marime gresita, adresa gresita, intarziere livrare, etc.) va fi rezolvata de AlpinExpe. Daca intampini vreo problema, nu ezita sa ne contactezi pe mail, chat, Facebook Messenger sau la numarul de telefon afisat pe site, de luni pana vineri intre 10:00 – 16:00.

Acest serviciu este oferit exclusiv pe teritoriul Romaniei de catre Alpin Expe in parteneriat cu Black Diamond, doar pe perioada starii de urgenta (Nu se pot plasa / livra comenzi in Romania direct prin site-ul Black Diamond)