article

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf

Informatii transport

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Acestea sunt: prin Curierat Rapid in maxim 48 ore, prin Posta Romana in 3-4 zile lucratoare,sau la sediul ALPIN EXPE.

 

Taxele de transport pentru comanda dumneavoastra vor fi calculate dupa finalizarea comenzii in functie de metoda de plata aleasa, dar si de valoarea si greutatea coletului.

 

Curierat rapid

Expedierea coletelor prin curierat rapid este asigurata de SC FAN CURIER SRL.

Termenul de livrarea este de maxim 48 ore. Exceptie de la aceasta regulafac sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale(inundatii, cutremur, etc.) sau cazul de forta majora (razboi, prabusire deavion, accident de masina,etc.).

Coletele expediate prin FAN CURIER sunt sigilate si asigurate pe toata durata transportului, pana la livrare.

 

Posta Romana

Termenul de livrarea este de 3-4 zile lucratoare. Termenul de livrare nu este garantat, prin urmare, acesta poate varia in functie de adresa de livrare,sarbatori legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale(inundatii, cutremur, etc.) sau cazul de forta majora (razboi, prabusire deavion, accident de masina,etc.).

Comenzile trimise pana la ora 12.00 AM, vor fi expediate in aceasi zi. Cele trimise dupa ora 12.00 AM vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Coletele sunt asigurate pentru maxim 500 RON. Coletele cu valoarea mai mare de 500 RON sunt expediate prin Posta Romana doar la cererea expresa si pe raspunderea clientului, acestea fiind achitate inainte de expediere, prin banca.

 

Ridicarea de la sediul ALPIN EXPE

Produsele se pot ridica de la sediul ALPIN EXPE, de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 18:00, de catre client sau o persoana imputernicita de acesta.

 

Promotia "Transport Gratuit pentru comenzi de peste 300 lei" se aplica comenzilor de minim 300 lei (TVA inclus ).Livrarea se face prin curierat rapid in aria de acoperire Fan Courier, sau prin Posta Romana la oficiul postal corespunzator adresei de livrare. In cazul adreselor care nu sunt in aria de acoperire Fan Courier se platesc kilometri suplimentari de la cel mai apropiat punct Fan Courier pana la adresa de livrare.


Coletul poate fi expediat cu Fan Courier, cu verificarea continutului la livrare, doar cu plata transportului! Utilizarea optiunii de verificare la livrare anuleaza promotia "Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 lei"!


Taxele de transport sunt suportate de catre client, astfel:

 

                                                
 

 

 
 

Prin curierat rapid  ramburs

 
 

Prin curierat rapid  transfer bancar

 
 

Prin Posta Romana  ramburs

 
 

Prin Posta Romana    transfer bancar

 


Prin posta romana/curierat rapid cu plata online cu cardul

 

Tarif

 
 

21 Lei

 
 

14 Lei

 
 

 14 Lei

 
 

14 Lei

 


14 Lei

 

Tarifele de mai sus sunt valabile in aria de acoperire FAN CURIER sau a Postei Romane.


Preturile includ TVA si vor fi actualizate in functie de evolutia inflatiei,pretul carburantilor si cursul leu/euro.