product

Gumotex Barca rafting gonflabila Gumotex Orinoco Barca rafting gonflabila Gumotex Orinoco Barca de rafting gonflabila Gumotex Orinoco ce poate fi folosita fie pentru turism pe apa, expeditii, apa involburata sau lina, fie ca si barca de familie, propulsata de un motor atasabil. Barca este echipata cu chingi de siguranta ce asigura un control perfect. Constructia sa asigura stabilitate si viteza pe raurile repezi pana la un nivel de dificultate mediu. Manecile de drenaj scot apa aruncata in barca atunci cand parcurgi rauri rapide. Orinoco ofera celor doi pasageri suficient spatiu pentru a depozita bagaje pentru o saptamana de voiaj. Se poate comanda ca accesoriu un suport de motor din placaj rezistent la apa.Detalii:Lungime: 405 cmLatime: 105 cmGreutate: 25,2 kgIncarcatura maxima: 350 kgMaterial: NitrilonNumar maxim de persoane: 2Camere de aer: 3Dimensiune impachetat: 70 x 53 x 32 cmPresiune maxima: (MPa / bar / PSI) 0,025 / 0,25 / 3,7Echipament barca: banchete mari montate pe orizontala, confortabile cu spuma PE CONFORT PADfund cu autoevacuare cu prize pe ambele particurele coapse cu inchizatoaresi de siguranta spatiu la pupa pentru depozitarea bagajelor supape de torsiune supape Push-Push manere de siguranta la prova si pupa bucle pentru fixarea bagajului supapa de siguranta la capatul barcii sac de transport 135 L Vezi manualul produsului! 588 $7.785 Alpin Expe Nou la comanda

Barca rafting gonflabila Gumotex Orinoco

Cod produs: 043870
Alte produse marca
Gumotex
Gumotex
Barca de rafting gonflabila Gumotex Orinoco ce poate fi folosita fie pentru turism pe apa, expeditii, apa involburata sau lina, fie ca si barca de familie, propulsata de un motor atasabil. Barca este echipata cu chingi de siguranta ce asigura un control perfect. Constructia sa asigura stabilitate si viteza pe raurile repezi pana la un nivel de dificultate mediu. Manecile de drenaj scot apa aruncata in barca atunci cand parcurgi rauri rapide. Orinoco ofera celor doi pasageri suficient spatiu pentru a depozita bagaje pentru o saptamana de voiaj. Se poate comanda ca accesoriu un suport de motor din placaj rezistent la apa.

Detalii:

Lungime: 405 cm
Latime: 105 cm
Greutate: 25,2 kg
Incarcatura maxima: 350 kg
Material: Nitrilon
Numar maxim de persoane: 2
Camere de aer: 3
Dimensiune impachetat: 70 x 53 x 32 cm
Presiune maxima: (MPa / bar / PSI) 0,025 / 0,25 / 3,7

Echipament barca:

 • banchete mari montate pe orizontala, confortabile cu spuma PE "CONFORT PAD"
 • fund cu autoevacuare cu prize pe ambele parti
 • curele coapse cu inchizatoare  de siguranta
 • spatiu la pupa pentru depozitarea bagajelor
 • supape de torsiune
 • supape Push-Push
 • manere de siguranta la prova si pupa
 • bucle pentru fixarea bagajului
 • supapa de siguranta la capatul barcii
 • sac de transport 135 L
Vezi manualul produsului!

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
7.785,00 LEI
 • Caracteristici
 • Review-uri
Greutate 25,5 kg
Model Orinoco
Persoane 2
Dimensiuni impachetat 70 × 53 × 32 cm
Lungime 405 cm
Latime 105 cm
Material Nitrilon
Tip Rafting