product

Gumotex Caiac gonflabil Gumotex SEAWAVE Caiac gonflabil Gumotex SEAWAVE Caiacul gonflabil Gumotex SEAWAVE este usor de controlat si foarte rapid datorita formei sale inguste. Poate fi convertit dintr-o versiune de trei persoane intr-un caiac de doua persoane sau de o persoana, prin deplasarea scaunelor. Instalarea unei punti optionale face ca SEAWAVE sa fie un caiac grozav pe mare. Suporturile din aluminiu sustin puntea si rigidizeaza corpul caiacului. Podeaua are o chila pronuntata pentru manevrarea mai usoara in vant si o mai buna urmarire. Barca este dotata cu doua scaune. Un al treilea loc poate fi achizitionat separat.Detalii:Lungime: 455 cmLatime: 80 cmGreutate: 17.5 kgIncarcatura maxima: 250 kgMaterial: NitrilonNumar maxim de persoane: 3Camere de aer: 3 + 3 + 2Dimensiune impachetat: 68 x 43 x 30 cmPresiune maxima: (MPa / bar / PSI) 0,025 / 0,25 / 3,75Echipament inclus:Pentru scurgere deschidere la pupaVelcro periferic pentru fixarea cabineiScaune pentru picioare reglabileScaune gonflabile confortabile cu spatarManere pentru o manipulare usoaraCorzi de siguranta pe lateraleValve actionate prin rasucireValve actionate prin apasareSupapa de siguranta pe fundul caiaculuiSupapa Push-PushKit de reparatieSac pentru transport 100 L 11327 $4.999 Alpin Expe Nou la comanda

Caiac gonflabil Gumotex SEAWAVE

Cod produs: 044119
Alte produse marca
Gumotex
Gumotex
Caiacul gonflabil Gumotex SEAWAVE este usor de controlat si foarte rapid datorita formei sale inguste. Poate fi convertit dintr-o versiune de trei persoane intr-un caiac de doua persoane sau de o persoana, prin deplasarea scaunelor. Instalarea unei punti optionale face ca SEAWAVE sa fie un caiac grozav pe mare. Suporturile din aluminiu sustin puntea si rigidizeaza corpul caiacului. Podeaua are o chila pronuntata pentru manevrarea mai usoara in vant si o mai buna urmarire. Barca este dotata cu doua scaune. Un al treilea loc poate fi achizitionat separat.

Detalii:
Lungime: 455 cm
Latime: 80 cm
Greutate: 17.5 kg
Incarcatura maxima: 250 kg
Material: Nitrilon
Numar maxim de persoane: 3
Camere de aer: 3 + 3 + 2
Dimensiune impachetat: 68 x 43 x 30 cm
Presiune maxima: (MPa / bar / PSI) 0,025 / 0,25 / 3,75

Echipament inclus:

Pentru scurgere deschidere la pupa
Velcro periferic pentru fixarea cabinei
Scaune pentru picioare reglabile
Scaune gonflabile confortabile cu spatar
Manere pentru o manipulare usoara
Corzi de siguranta pe laterale
Valve actionate prin rasucire
Valve actionate prin apasare
Supapa de siguranta pe fundul caiacului
Supapa Push-Push
Kit de reparatie
Sac pentru transport 100 L
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
4.999,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Tip Caiac
Model Seawave
Persoane 3
Greutate 17.5 kg
Material Nitrilon
Latime 80 cm
Lungime 455 cm
Dimensiuni impachetat 68 × 43 × 30 cm