Icebreaker

Icebreaker este un brand de îmbrăcăminte montană și activități sportive, din lână merino.
Icebreaker este specializat pe producerea de îmbrăcăminte de corp din lână merino: tricouri, bluze, veste, polare, jachete, pantaloni, mănuși, căciuli, boxeri, chiloți, ciorapi.
Brandul Icebreaker a fost fondat în Noua Zeelanda și este un pionier în producția etică și sustenabilă de îmbrăcăminte naturală de performanță, ca o alternativă la materialele sintetice petrochimice. Icebreaker utilizează exclusiv lana merino superfină, furnizată de ferme atent selectate din Noua Zeelandă.
Lâna merino este net superioară lânii obișnuite, nu dă senzația de mâncărime a pielii, e foarte respirabilă, reglează temperatura și neutralizează mirosurile, spre deosebire de îmbrăcămintea sintetică. Pentru a crea un sistem de îmbrăcăminte pe straturi, eficient din cap până în picioare, uneori lâna merino este combinată cu alte fibre pentru performanțe sporite. Astăzi, la nivel global, 85% din compoziția de material pentru îmbrăcămintea Icebreaker este fibră naturală, doar 15% fiind fibre sintetice.
Icebreaker este prima companie din lume care a dezvoltat legături strânse cu fermierii merino. Acest lucru a facilitat dezvoltarea unor cunoștințe unice în selecția și procesarea de lână merino de cea mai înaltă calitate. Parteneriatele Icebreaker garantează de asemenea un standardul ridicat de viață sănătoasă și lipsită de stres a oilor merino.
Alpin Expe este importator Icebreaker și avem o strânsă relație cu furnizorii pentru a aduce cele mai diverse și potrivite modele pentru iubitorii de munte din comunitatea noastră.

Afișez 1 - 30 din 105 rezultate